Mystisk Nokia-model i TV 2 reklame

En Nokia-mobil der ikke kommer til Danmark, optræder i en reklame for TV 2's mobil-tv.

Mystisk Nokia-model i TV 2 reklame

TV 2 kører for tiden nogle TV-spots, der reklamerer for, at man kan se TV 2 på mobilen.

I spottet optræder mobilen Nokia X6 – en model som Nokia ikke har lanceret på det danske marked. Alligevel mener TV 2 ikke, at man lover seerne for meget.

– “Budskabet i reklamen er ‘mobil-tv’, ikke mobiltelefon-modellen. Vi valgte Nokia X6, fordi den så lækker og sprød ud – samt fordi grafikken fandtes i en 3D-version. Det sparede os nogle timer i produktionen”, forklarer Jan Hoffmann, mobile manager, TV 2 Net.

X6 usikker hos mobilselskaberne

De seerere som efter reklamen forventer, snart at kunne købe X6, vil gå skuffede ud af mobilbutikken. Både Telenor, 3 og Telia oplyser, at de ikke har planer om, at tage Nokia X6 ind i sortimentet.

Næsten samme melding kommer fra landets største mobiloperatør TDC.

 – “Nokia X6 er bestemt en interessant mobil, men vi kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om planerne for netop den mobil”, siger presserådgiver Rune Fick Hansen fra TDC.

Nokia: X6 kommer ikke

Heller ikke hos Nokia er der håb at hente.

– “Den X6 som blev lanceret på Nokia World i 2009 kommer ikke til Danmark, så længe vores musiktjeneste ‘Comes With Music’ ikke findes i her i landet. Vi er dog glade for den flotte eksponering af produktet, også selvom den ikke forhandles i Danmark”, siger produkt manager Niels Kjelstrup fra Nokia til Mobilsiden.dk.

‘Comes With Music’ er en musiktjeneste fra Nokia, som tilbyder gratis download af musik til mobilen.

Mobilkøbere som alligevel ønsker en Nokia X6, kan købe den hos en række forhandlere via Mobilpriser.dk. Udgaven er dog uden Nokias musiktjeneste.

Læs også:
 – Usikkert om Nokia X6 kommer til Danmark
 – X6: Første Nokia-mobil med iPhone skærm
 – Første indtryk af Nokia X6

Se reklamen hvor Nokia X6 indgår


(Videokilde: TV 2)

Mere om tematikken

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 14/12/2009 bragte vi sagen Sony Ericsson Elm og Hazel – nye mobiler – Historien kan du læse her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..