Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   N-Gage: Få spil på din Nokia mobil

N-Gage: Få spil på din Nokia mobil

Den gamle "snake" er død. Nu er mobilspil 3G-grafik og mulighed for at dyste mod spilvennerne online fra mobilen.

N-Gage relanceres nu af Nokia. De gamle N-Gage spilkonsol-mobiler lægges på hylden - fremover får mange flere almindelige Nokia-telefoner avancerede spil.

At Nokia mener business understreges af, at man har aftaler med nogle af verdens største spiludbydere, som f.eks. EA Games og Gameloft. Udvalget er aktuelt 30 spiltitler, herunder FIFA 08 og Asphalt 3 Street Rules.

N-Gage spil er avancerede
Spil på mobilen anno 2008 er lig med avancerede spiloplevelser med flotte farver og 3D grafik. Det hele er pakket ind i et N-Gage univers, hvor man via sin brugerprofil kan deltage i turneringer, og holde kontakt med spilvennerne.

Brugerprofilen og spilkøb kan også ske via computeren.

Alle spil kan prøves gratis eller lejes i én eller syv dage til henholdsvis 15 og 35 kroner. Vil man eje spillene er prisen fra 55 til 70 kroner. Alle køb kan foretages direkte på mobilen, og licensen kan flyttes med, hvis man får ny mobil - det kræver selvfølgelig, at denne understøtter N-Gage.

Kan du få mobilspil via N-Gage?

De fem mobiltelefoner N81, N81 8GB, N82, N95 og N95 8GB understøtter på nuværende tidspunkt N-Gage platformen.

Som tiden går, kommer flere mobiler på listen. Fra andet kvartal 2008 regner Nokia med, at præsentere mobiler, hvor N-Gage er forinstalleret.

90 procent har prøvet mobilspil
Nokia forventer at alle aldersgrupper vil benytte deres spilmulighed. Begrundelse er, at udvalget er stort og nuanceret.

Via en undersøgelse har Nokia påvist, at 90 procent af mobilbrugerne har prøvet at spille mobilspil, mens godt 5-6 procent har købt et spil til mobilen. Sætter man tallene i forhold til antallet af mobiler på verdensplan, er der en god chance for, at der kan tjenes rigtig mange penge på mobilspil.

Læs mere på n-gage.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies