Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   N72: Moderigtig multimedie-mobill fra Nokia

N72: Moderigtig multimedie-mobill fra Nokia

I dag lancerer Nokia N72, som er en multimediemobil med et lækkert design. Indholdssiden byder blandt andet på to megapixel kamera og integreret digital musikafspiller.

Endelig kommer der en multimedie-mobil, som kombinerer en rigtig god funktionsside med et rigtig flot design - både til mænd og kvinder.
Endelig kommer der en multimedie-mobil, som kombinerer en rigtig god funktionsside med et rigtig flot design - både til mænd og kvinder.

Når Nokia N72 lander i butikkerne, bliver det i to farvekombinationer: En perlemors-pink til kvinderne og en skinnende sort til de mandlige multimedie-fans.

Nokia N72 er således et stilfuldt multimedieredskab, som har masser af funktioner på indholdssiden. Telefonen er udstyret med et to megapixel kamera samt en integreret digital musikafspiller med særskilte foto- og musikafspilningstaster. Desuden er der browser, FM-radio og understøttelse af visuel radio.

Med den integrerede musikafspiller kan man nyde sine yndlingsnumre direkte på mobilen, når man er på farten. Man kan optage musik fra sine cd’er, skabe spillelister og overføre sin musik til N72 med Nokia Music Manager, som er en del af Nokia PC Suite.

Når man støder på en oplevelse, som er hver at fotografere, laves N72 nemt om til et digital-kamera. Det gøres ganske enkelt ved at skyde det aktive linse-cover til side.

Kameraet har en integreret blitz, som gør det muligt at fotografere, selvom lysforholdene er dårlige. Billederne, som man tager med kameraet, kan ses på mobilens high definition 2,1 farveskærmen, som giver et skarpt billede. Man kan også vælge at printe yndlingsbillederne ud eller overføre dem til en PC med mulighed for online deling.

Hvis du vælger at anskaffe dig en N72, når den lander i butikkerne i løbet af sommeren, får du et headset og en håndledsstrop med som standard i salgspakken.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies