Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   N73 og 6233 klar hos 3

N73 og 6233 klar hos 3

Nu er 3 klar med deres egne udgaver af N73 og 6233.

<b>FAKTA:</b>
Branding betegner dét at positionere og differentiere noget - fx et produkt, en virksomhed, en person, en by eller en kommune. Hvis der er tale om et produkt, handler brandingen således om at sikre, at målgruppen kan genkende det i forhold til konkurrenternes produkter (Kilde: Wikipendia)
FAKTA: Branding betegner dét at positionere og differentiere noget - fx et produkt, en virksomhed, en person, en by eller en kommune. Hvis der er tale om et produkt, handler brandingen således om at sikre, at målgruppen kan genkende det i forhold til konkurrenternes produkter (Kilde: Wikipendia)

Både Nokia N73 og Noka 6233 er nu i handlen hos 3. Telefonerne er sat op med den særlige 3-software, men kunderne må i begyndelsen undvære adgangen til MSN Messenger, da denne del af ikke er klar til produkterne endnu.

Det er ikke kun "inde i " telefonerne 3 har sat deres fingeraftryk. På selve coveret er 3-logoet også påsat.

Jeg har en 3Telefon

3 har fra starten på markedet, været dygtige til at gøre det til noget særligt, at have netop deres produkter.

Når du køber en telefon hos 3, er den brandet med deres logo og software. Især softwaren giver selskabets kunder nogle fordele, blandt andet sikres at telefonen er tæt integreret med tjenester, f.eks. nyheder, musik, video osv.

Ofte møder man folk der siger "har du også en 3Telefon?". Svaret kunne være: "nej, jeg har en 3G telefon". Og nu er forvirringen total.

Her er hjælpen:
"3 telefon" =
3G telefon fra selskabet 3 med deres software og evt. logo.

"3G telefon" =
3G telefon fra andre selskaber.

I den virkelige verden samme telefon, men "3Telefonen" har direkte adgang til 3's tjenester. Begge typer telefoner kan bruges på de forskellige selskabers telenet.

Nokia N73

Nokia N73 har 3,2 megapixel kamera med Carl Zeiss-optik og er i hovedtræk en både business og avanceret underholdningstelefon.

Den har Quick Office med Excel, Word og PowerPoint samt PDF-reader.

N73 kan synkroniseres med MS Outlook og Lotus Notes, og telefonen er forberedt til 3InstantMail, der gør det muligt at modtage e-mails på mobilen det øjeblik, de lander på virksomhedens server.
> Læs mere anmeldelse af Nokia N73, klik her

Nokia 6233

Nokias mest sælgende 2G-telefon, Nokia 6230, her i 3G udgaven. Bag det klassiske design byder 6233 på et 2 megapixel kamera, mulighed for at synkronisere med MS Outlook og Lotus Notes samt POP3 og Imap4-mail. 6233 har mp3-afspiller og medfølgende 64 MB hukommelse til at lagre musikken på. Hukommelsen kan udvides op til 2GB.
> Læs mere anmeldelse af Nokia 6233, klik her

Begge mobiler kan nu købes i 3Butikker og Shop-in-Malls landet over.

Tjek Mobilpriser.dk for aktuelle prisinformationer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies