Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   N76 - ny, slank multimediemobil med klap fra Nokia

N76 - ny, slank multimediemobil med klap fra Nokia

Så er der nyt i Nokias N-serie. N76 er en slank klaptelefon, som indeholder alle de multimediefunktioner, hjertet kan begære.

Det er populært med slanke mobiler. Og Nokia N76 er ingen undtagelse. Nokia har med denne model vægtet at kombinere et tyndt design med masser af gode funktioner. Desuden er kvalitet et nøgleord i forbindelse med N76. De bedste materialer er brugt til at indramme multimediefunktionerne.

Nokia N76 er et hit til musikfans. Telefonen har dedikerede musiktaster, der giver direkte adgang til musikafspilleren – selv når telefonen er klappet sammen. Modellen kan indeholde op til 1.500 sange.

N76 har en skærm på 2,4 tommer med 16 millioner farver, som gør det behageligt at anvende mobilen til at surfe på internettet. Man kan hurtigt og nemt navigere på diverse hjemmesider med Nokia Web Browser.

Med Nokia Mobile Search bliver lokale tjenester, restauranter, barer, forretninger og lignende tilgængeligt, når man har brug for det. Man kan herefter lokalisere dem ved at anvende online kort eller blot ved at ringe op til stedet.

Som det sømmer sig for en rigtig multimediemobil har N76 naturligvis også et kamera med zoom. Det har to megapixel og kan betjenes fra en dedikeret kameratast uden at åbne telefonen. Billederne kan deles med vennerne via MMS eller ved at uploade dem på et såkaldt foto-community på internettet.

Billederne kan også overføres til computeren, ligesom man kan lege kreativt med dem ved hjælp af programmet Adobe Photoshop Album Starter Edition. Hukommelsen på N76 kan udvides med op til 2 GB, så der skulle være rigeligt med plads til billeder og musik.

Nokia N76 har også en download-applikation, som man kan bruge, når man vil se, hvilke nye tjenester og software, der findes til telefonen.

Nokia N76 er baseret på S60 3rd Edition software på Symbian OS. Modellen ligger klar i butikkerne i løbet af første kvartal 2007 til en forventet salgspris på omkring 3.000 kroner uden moms og eventuelle tilskud.


Nokia N76 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies