Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   N800 - ny og forbedret Internet Tablet fra Nokia

N800 - ny og forbedret Internet Tablet fra Nokia

N800 er efterfølgeren til Nokia 770 Internet Tablet. Modellen tilbyder blandt andet trådløs opkobling via WiFI og integreret webkamera. For Skype-brugere kan N800 endvidere bruges til internetopkald.

N800 er navnet på en ny enhed fra Nokia, som er velegnet til de mennesker, der ofte har brug for at gå på internettet, når de er på farten.

N800 har et slankt design og et display i høj opløsning. Modellen giver mulighed for trådløs opkobling og tilbyder en bred vifte af forskellige internet-applikationer. Modellen er således skabt til at få det meste og bedste ud af web-oplevelsen uanset tid og sted.

Den nye Nokia N800 er lavet til konstant at være i brug. Med mulighed for internetopkald, MSN og adgang til e-mail skulle der være rig mulighed for at holde kontakten med venner og samarbejdspartnere.

I kraft af stereo audio, media support og et nyt ergonomisk design er Nokia N800 Internet Tablet en bærbar internet-underholdningsenhed, hvor man kan streame og downloade forskelligt indhold – uden at være bundet af at sidde et bestemt sted.

Nokia N800 er inspireret af Nokia 770 Internet Tablet, som Nokia har oplevet stor succes med. Den nye model er imidlertid blevet endnu bedre med hurtigere ydeevne, et berøringsfølsomt QWERTY-tastatur i fuld skærmstørrelse, nemmere opkobling via WiFI eller Bluetooth-telefon, et integreret web-kamera og ikke mindst et nyt og mere elegant design.

Ved CES-konferencen i Las Vegas, som løber af stablen i dag, viser Nokia nogle af de nye funktioner, som snart kan opleves med N800. Heriblandt er der internetoptimeret navigation med Navicore software samt opkald og messaging til en række populære tjenester såsom en stor musiktjeneste ved navn RealNetworks’ Rhapsody. Nokia offentliggør også et udviklingssamarbejde med Skype om internettelefoni, der vil gøre det muligt for Skype-brugere at foretage internetopkald fra deres Nokia N800.

Ligesom 770 Internet Tablet er N800 baseret på Nokias desktop Linux-baserede operativsystem, som er et såkaldt Open Source system, der giver brugere af Nokia N800 mulighed for at drage fordel af en lang række tredjeparts-applikationer.

Nokia N800 kommer i handlen i USA og på udvalgte markeder i Europa i indeværende måned til en pris på omkring 3.000 kroner uden moms og eventuelle tilskud.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies