Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   N96-specifikationer lækket ved et uheld

N96-specifikationer lækket ved et uheld

På Nokias tyske hjemmeside, kom N96 pludselig frem. Informationerne er nu fjernet igen - men her er, hvad offentligheden nåede at opsnappe.

Rygterne om en N96 fra Nokia har svirret længe. Nu er der åbenbart hold dem, da Nokia selv har afsløret indholdet - det skete (formodenlig ved et uheld) på deres tyske hjemmeside. Modellen er endnu ikke præsenteret officielt og linket med informationerne eksisterer ikke længere.

N96 kommer i designet til at minde meget om forgængeren N95, men hukommelsen er blevet forbedret. Der er i N96 blevet plads til hele 16 GB hukommelse, er det ikke nok, så understøtter N96 microSD-kort.

Nokia N96 har HSDPA, understøtter trådløst netværk, indbygget kamera på fem megapixels, og der er også blevet plads til GPS.

En af de andre nyheder og forbedringer ved N96 er, at man nu får mulighed for, at bruge blitzen, når man optager video. Modellen understøtter Flash Lite 3 i kortlæseren, DVB-H, tilslutning af microUSB og har et 950 mAh-batteri.

Skærmen er 2,8 tommer med QVGA-opløsning (320x240 punkter) og styresystemet er Symbian Series 60 3rd Edition, Feature Pack 2.

Måske lanceres N96 officielt på Mobile World Congress 2008 (MWC) i Barcelona. Mobilsiden.dk er på plads og du vil naturligvis kunne læse alt, om de mange spændende nyheder her på siden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies