Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Næste Angry Birds vil være fyldt med in-app køb

Næste Angry Birds vil være fyldt med in-app køb

Det lader til at Rovio har mistet hæmningerne og skal hive så mange penge som muligt ud af deres næste spil.

Angry Birds har indtil videre været på den lette side hvad angår in-app køb. Det originale spil havde reklamer, senere opkrævede man lidt for en HD-version og enkelte in-app køb som eksempelvis Mighty Eagle.

- Angry Birds Go er Mario Karts med fugle

Med Angry Birds Go som lanceres den 11 december, ser det ud som om at Rovio falder fuldkommen i den anden grøft. Ifølge Pocket Gamer fra New Zealand hvor spillet har fået en tidlig start, præsenterer Rovio alle tænkelige ordninger for at hive penge ud af lommen på folk. Mønter og ædelstene hvor sidstnævnte kan købes for rigtige penge, og mere irriterende en indsat ventetid hvor fuglene er trætte og der skal enten vælges en ny kører, eller betales for at benytte den samme.


Dyreste vogn koster 550 kroner

Hvis hvad der rapporteres ender med at være korrekt, virker det ganske enkelt som om Rovio har kastet al fornuft over bord og forsøger at hive så mange penge ud af spillet som muligt. 

Ædelstenene koster angiveligt nogenlunde det samme som i alle andre spil, og man kan opgradere vognen direkte med rigtige penge, den dyreste vogn koster tilsyneladende 550,- kroner. Det er jo bestemt ikke noget nyt at der lanceres spil med disse karakteristikker, men det er lidt nedslående at se det fra en udvikler som tidligere har haft en ganske fornuftig tilgang til det.

Det er egentlig ærgerligt, jeg er blandt dem som til stadighed kan spille nogle Angry Birds spil, og syntes de har gjort meget for at bibeholde interessen og lave nyt og anderledes gameplay. De kunne desuden lige være udvikleren der kunne samle en masse folk omkring et racer-spil der minder om Mario Karts.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

11-12-2013 13:42:13

I windows phone store nu

0 0
Alfix 07-12-2013 19:53:43

Er ude til windows phone nu: http://www.windowsphone.com/s?appId=98fbba41-dafc-4b3e-83e5-21a8d7a4e0f4

0 0
08-12-2013 06:32:29

Der står den ikke længere publiceres. ...

0 0

Om brug af cookies