Næste generation Apple Butikker klar i Bruxelles

Apples butikker får et nyt design fremover, og den butik af den nye generation åbnede i Belgien i weekenden

Næste generation Apple Butikker klar i Bruxelles

Apple har længe haft sit ret strenge designsprog eller designhovedide, der skal gå igen i alle Apples butikker, men den gennemgående ide er nu blevet opdateret. Første butik med det nye tema åbnede i weekenden i Bruxelles i Belgien.

Som det fremgår at videoen nederst i denne artikel, så er der et par fine detaljer at spotte, hvis man ser godt efter.

Læs også: Apple Watch kommer officielt til Danmark: Her er priserne

I stedet for en masse skærme, der skal reklamere og informere rundt om i butikken, så har den nye butik i Bruxelles kun én skærm – den fylder til gengæld også det meste af en hel væg, så der er tommer nok at kigge på for kunderne.

Applebutikkernes ikoniske træborde har også fået sig en lille opgradering. Sensorer vil registrere bevægelse over et bestemt stykke af bordet, som så vil sende et par stik frem til eksempelvis opladere.

Læs også: iPhone 6S koster Apple 1.540 kroner at fremstille

Nå ja, så er der også kommet ret store, levende træer ind i butikken.

Det sidste nye i sagen

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 19/9/2015 blev sagen bragt videre med et indlæg om Apple Watch kommer officielt til Danmark: Her er priserne – Artiklen kan læses her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Apple..