Næste iPad Air får en langt bedre skærm

Hvis nye rygter holder stik, så vil den kommende iPad Air model være langt mindre modtagelig overfor genskær.

Næste iPad Air får en langt bedre skærm

Apples femte generation iPad, også kendt som iPad Air, blev introduceret i oktober måned sidste år. Rygter om, at en ny model er på vej, kommer derfor heller ikke som den store overraskelse, da vi desuden også allerede har set billeder og videoer af den formodede efterfølger.

Apple iPads salgstal dykker fortsat

Vi har også her på siden fortalt, at Apple vil indbygge Touch ID på alle nye iPhone og iPads. Nu oplyser Bloomberg via MacRumors, at producenterne gør klar til produktionen af næste generation iPad Air, men at produktionen af modellen kan blive forsinket grundet et ny anti-refleksiv lag, der skal tilføres skærmen. 

Apples iPad, og de fleste andre tablets med glasskærme, har generelt store problemer med reflektion og genskær, så vi håber naturligvis, at Apple forsøger at gøre noget ved det. Indtil videre så forventer vi, at Apples næste iPad lineup vil blive præsenteret engang i oktober, da iPhone 6-eventet tyder på at blive planlagt i september måned. 

Kilde: Bloomberg via MacRumors

Det videre forløb i sagen

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 5/8/2014 gik vi et spadestik dybere og bragte nyheden BioShock kommer til iPhone og iPad – Artiklen kan du læse her her. Læs også seneste nyt om temaet her.