Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Næsten alle GPS’er går på nettet i 2015

Næsten alle GPS’er går på nettet i 2015

Om fem år vil knap ni ud af ti dedikerede navigationsenheder være koblet op til det mobile internet, vurderer analysefirma.

Automatiske opdateringer af nye eller lukkede veje, konstant information om eventuelle trafikpropper og oplysninger om nyopstillede fartfælder uden at synkronisere med computeren.

I 2015 vil GPS-producenterne i høj grad være fokuseret på at give kunderne nogle produkter, som trådløst, hurtigt og nemt bliver opdateret uden om hjemme-pc'en.

Til den tid vil 88 procent af alle dedikerede navigationsenheder således have adgang til mobilnetværket, lyder det fra analysefirmaet Berg Insight.

- "I løbet af blot nogle få år vil den trådløse forbindelse også blive taget for givet i navigationsenhederne," siger senioranalytiker André Malm.

Berg Insight anslår, at salget af GPS-enhederne vil toppe med omkring 50 millioner eksemplarer i 2012 for derefter at opleve et lille fald. De stigende salgstal på nye markeder vil ikke opveje den tilbagegang, der venter i Europa og Nordamerika, lyder vurderingen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies