Næsten generation iPad måske med hybridskærm

Skærmen på næste generation af iPad’s kommer måske med egenskaber fra elektronisk papir.

Næsten generation iPad måske med hybridskærm

Skærmen på næste generation af iPad og andre iOS-enheder vil måske blive en hybrid mellem elektronisk papir og den skærmteknologi vi kender fra i dag. Hvis man skal dømme efter en patentansøgning, som er offentliggjort af U.S. Patent and Trademark Office. Det skriver Computerworld.dk.

Den nye skærmtype vil selv vurderer hvilket indhold der vises, og skifte mellem e-ink til læsning og almindelige skærmteknologier til visning af video m.m. Det skriver hjemmesiden Apple Insider.

Bliver det nye skærmkoncept til virkelighed, så får de specifikke e-bogslæsere kamp til stregen af Apple’s produkter – da det bedste fra to verdener så samles i en enhed.

Men selvom Apple har indgivet patentansøgningen angående denne nye skærmtype, er det dog for tidligt at vide om vi nogensinde ser et færdigt produkt med en sådan skærm.

Redaktionen har mere til historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden kørte videre med bolden. 8/4/2011 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en nyhedsartikel med fokus på Rygte: Sådan bliver iPhone 5 – Læs mere her. Seneste højaktuelle stof om “Apple” finder du i denne spalte..