Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Navigation fra Garmin på mobiltelefonen

Navigation fra Garmin på mobiltelefonen

Garmin Mobile 10 er en ny navigationspakke, som kan bruges til den bærbare computer såvel som mobiltelefoner.

instant
instant

Garmin er snart klar med en ny GPS-enhed, som kan bruges med bærbare computere og mobiltelefoner. En pakke som indeholder software, kort, GPS enhed, bælte holder og oplader til bilen, har fået navnet Garmin Mobile 10.

Designet har fået et ekstra pift, og bælteholderen gør det nemt at fæstne enheden til tøjet, hvis man skal bruge den til fods. Med sine blot 60 gram er den meget nem at have med på vandreture.

Hvis man ejer en telefon med Symbian styresystem, bliver det desværre ikke muligt at benytte denne pakke. Kompatibiliteten er begrænset til enheder, som kører Windows Mobile 2003 (eller nyere) og Palm OS 5.4 (eller nyere).
Tilslutningen til enheden sker via bluetooth teknologi.

Det er herligt at se en enkelt pakke, som giver mulighed for installation på flere forskellige platforme. Denne pakke giver mulighed for at installere Garmins navigations software på ens bærbare computer samt på ens mobil telefon.

Trenden har ellers været at man allerede før køb skulle bestemme sig for, hvilken enhed man ønskede at købe navigering til. I tilfælde af man ombestemte sig, skulle man investere i yderligere software.

Så medmindre det afspejles meget markant i prisen, at der er software med til flere platforme, så lader det til at være et lovende produkt.

Garmin Mobile 10 forventes i handlen allerede til november, men prisen er endnu ikke oplyst.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies