Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Navigon opdaterer iPhone-navigation

Navigon opdaterer iPhone-navigation

Navigons GPS-software til iPhone bliver udvidet med fire nye funktioner i en gratis opdatering. Frigivelsesdatoen er endnu uvist.

Navigon er klar med en opdatering, der giver flere nye funktioner til firmaets navigations-software til iPhone, MobileNavigator 7.

En af nyhederne er en speciel 'iPod Control', som er direkte integreret i applikationen. Ved at klikke på iPod-symbolet får man adgang til spillelister, sange og albums. En enkelt berøring tager brugeren tilbage til navigationen.

Opdateringen indeholder ligeledes en ny funktion kaldet 'LocationSharing', der gør det muligt at dele positioner og destinationer via e-mail. Hvis modtageren også bruger MobileNavigator 7, starter navigationen automatisk, når personen klikker på linket.

Ud over ovennævnte funktioner giver opdateringen automatisk skift mellem dag- og natvisning samt det såkaldte 'Text-to-Speech', der udtaler vejnavnene. Ifølge Navigon er sidstnævnte tilgængeligt på britisk og amerikansk engelsk, tysk, flamsk, fransk, italiensk, spansk og svensk.

Det er endnu usikkert, hvornår den gratis opdatering af MobileNavigator til iPhone vil være at finde i iTunes. Navigon oplyser til Mobilsiden.dk, at de "kommer snart".

Læs også:
Test af Navigon til iPhone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies