Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Navigon til iPhone får nye funktioner - gratis

Navigon til iPhone får nye funktioner - gratis

Navigon er klar til at frigive en gratis opdatering af MobileNavigator til iPhone med nye funktioner. Flere er på vej til efteråret.

En ny opdatering fra Navigon giver MobileNavigator til iPhone en række nye funktioner.

De mest bemærkelsesværdige er en bedre kortvisning, der fx viser gadenavne ved 3D-navigation, og den såkaldte 'Safety Camera'-funktion, der advarer om de faste fartkontroller - også kaldet stærekasser.

Den nye software byder også på funktionen 'Opkald til Interessepunkter', der lader brugeren ringe op til nummeret på udvalgte destinationer - eller gemme det i telefonbogen til senere brug.

Derudover skulle opdateringen give bedre muligheder for ruteplanlægning, bedre volume-tilpasning ved samtidig brug af iPod-delen samt en hel del nye sprogversioner. Sidstnævnte er dog ikke vigtigt for de danske iPhone-brugere, da MobileNavigator allerede på nuværende tidspunkt understøtter dansk.

Flere funktioner i vente

Ifølge Allan Friis, der er Country Manager for Navigon i Danmark, Norge og Benelux, er der flere opdateringer i vente.

- "Vi vil fortsætte med at udvide med flere fantastiske funktioner i løbet af de kommende måneder. Vi planlægger for eksempel at kunne tilbyde funktioner såsom TMC og Text-to-Speech fra slutningen af sommeren," siger Allan Friis i en pressemeddelelse.

TMC står for Traffic Message Channel, og det giver trafikoplysninger om kødannelse og andre trafikforhindringer. Text-to-Speech giver stemme-angivelser om gadenavne og navne på frakørslen.

Navigon oplyser i øvrigt til Mobilsiden.dk, at opdateringen vil blive uploadet her i juli, og at resten derefter er op til Apple.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Teletoppen 22-07-2009 22:46:17

Det bliver lækker med de nye muligheder. :)

0 0

Om brug af cookies