Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Navigon til iPhone opdateres og prisnedsættes

Navigon til iPhone opdateres og prisnedsættes

Navigon har frigivet en opdatering til iPhone og iPad der byder på nyheder og prisændringer, samt Google Street View.

Navigon er gået i gang med at forbedre på deres applikation til iPhone, hvilket betyder at Google Street View er blevet en del af softwaren samt en ny Navigon Cockpitfunktion og andre nye funktioner.

Navigons integration med Google Street View, gør at man nu ligesom på Android enheder, kan se et 360 graders billeder af destinationsadressen ved ankomsten. Dermed er forvirringen omkring korrekt ankomststed formindsket.

Navigon Cockpitfunktion, er en ny og overskuelig måde at få præsenteret kørselsdata i realtid i en form for cockpit-ligende billede. Dog er den nye funktion kun tilgængelig via in-app køb.

Derudover er der sket en række andre optimeringer, heriblandt forbedret opstartstid og kortvisning samt zoom og panorering i kortoversigten er blevet hurtigere.

Til iPad’en er applikationen desuden blevet optimeret til den store Retina skærm og brugerfladen til kortbetjeningen er blevet gjort mere brugervenlig.

Derudover holder Navigon i forbindelse med opdateringen tilbudsdage, hvilket betyder at prisen frem til den 16. juli er nedsat med mellem 15 og 190 kroner, alt efter hvilken ydelse man køber.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies