Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nedtur: Qtek G100 kommer ikke i Danmark

Nedtur: Qtek G100 kommer ikke i Danmark

Qtek lommecomputeren G100 kommer alligevel ikke, som tidligere annonceret, til Danmark. Distributøren har besluttet at holde Danmark udenfor.

Mobilsiden.dk er kommet i besiddelse af oplysninger som går på, at Qtek G100 alligevel ikke kommer i de danske butikker.
Mobilsiden.dk er kommet i besiddelse af oplysninger som går på, at Qtek G100 alligevel ikke kommer i de danske butikker.

I sidste uge skrev vi om Qtek G100 - en ny lommecomputer fra Qtek der har navigation i fokus. Modellen indeholder således ikke mobiltelefon.

Nu er Mobilsiden.dk kommet i besiddelse af oplysninger som går på, at modellen alligevel ikke kommer i de danske butikker. Og det, selvom man havde planlagt at lancere den med dansk Windows Mobile 5 software.

Rygterne bekræftes nu af Dangaard Telecom, der distribuerer Qtek-modellerne her i landet.

- Vi har vurderet at butiksprisen vil blive for høj sammenlignet med de andre produkter som den skal konkurrere med i markedet lige nu. Især når der skal lægges naviagtionssoftware oveni - så vil G100 ikke være konkurrencedygtig nok. Derfor har vi besluttet ikke at sende den ud i Danmark, fortæller Frank Jensen fra Dangaard Telecom til Mobilsiden.dk. Frank Jensen har ansvaret for den danske smartphone division.

Dangaard Telecom vil imidlertid ikke afsløre hvilken salgspris som de betegner som ”for dyr”.Læs også artikel om Qtek G100: Klik her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies