Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Neonode får distributionsaftale

Neonode får distributionsaftale

Efter en del modstand går det igen den rigtige vej for svenske Neonode. De har nu fundet samarbejdspartner, der kan sælge deres Neonode N2.

Neonode har indgået samarbejde med MyPhone.
Neonode har indgået samarbejde med MyPhone.

Neonode har indgået distributionsaftale med græske MyPhone, skiver Amobil.no

Neonodes direktør, Tommy Halberg, ser det som en stor mulighed at have en distributør som MyPhone. De vil ikke kun distribuere mobilen i Grækenland men også i flere lande. Det, som direktøren finder godt ved deres distributør, er, at denne har markedskendskab, en lokal service og samtidig vil investere en del penge i at markedsføre mobilen.

Men her stopper Neonodes ambitioner ikke. De går også med planer om at finde nordiske distributører, eventuelt bosiddende i Norge. Neonode har dog også indledt de første forhandlinger, som de håber af have en afgørelse på, før sommeren indtræder.

Selve telefonen N2 er unik, da den først og fremmest er utrolig lille. Og når man vil styre den, sker det ikke via taster men i form af fingeraftryk eller bevægelser hen over skærmen. Det er ikke direkte tryk, som skærmen reagerer på, men snarere nogle lyscensorer, der kan mærke strøg og berøringer på skærmen.

Hvis alt går vel, vil de første N2-mobiltelefoner lande på det norske marked sidst på sommeren. Om N2 kommer på det danske marked er dog endnu uvist.

Webvideo: Demonstration af Neonode N2

Mobilsiden.dk fik fremvist Neonode N2 på 3GSM 2007 i Barcelona. Se videoen her:

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies