Nestle: Android 4.4 kommer i oktober

Android har offentliggjort navnet på den næste Android-version og nu markedsføres Android 4.4 KitKat af Nestle til oktober måned.

Nestle: Android 4.4 kommer i oktober

Android overraskede os alle tidligere på måneden, da de annoncerede navnet på den næste Android-version. Mange havde ventet, at versionen ville få navnet Key Lime Pie, men den får altså navnet Android 4.4 KitKat.

 – Android 4.4 får navnet KitKat

Det offentliggøres nu også, at Android 4.4 KitKat kommer i oktober måned, men dette sker ikke fra Android selv – derimod er det Nestle, som står bag chokoladen KitKat, der kan offentliggøre Android 4.4 KitKat frigives i løbet af oktober måned.

Nestle skriver på deres KitKat-Facebookside, at Android 4.4 KitKat kommer til oktober. Det skriver Intomobile.com.

 – Ny Nexus-mobil spottet ved ny KitKat-statue

Der er ingen tvivl om, at den helt store markedsføring er i gang – både fra Nestle og Android.

Nestle er godt i gang på deres Facebook sider med, at gøre opmærksomme på en kampagne, hvor man kan købe chokoladen med en Android-mand på, og dermed deltage i konkurrencen om blandt andet Nexus 7 tablet og gavekort til Google Play. Nestle har også lavet en side, hvor du kan se de ”tekniske specifikationer” m.m. på en KitKat 4.4.

 – Nexus 5 måske på vej 14. oktober med Android 4.4 KitKat

Det forventes, at Google Nexus 5 vil blive præsenteret samtidig med, at Android 4.4 KitKat frigives. Du kan læse mere om Android versionerne her.