Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Netflix åbner nu huskeliste i Danmark

Netflix åbner nu huskeliste i Danmark

Filmtjenesten Netflix udruller nu ”Min Liste” så film og serier kan gemmes på en huskeliste, til senere visning.

En af de store mangler på Netflix har været, at man ikke har kunne gemme film og serier på en huskeliste, så det kunne ses på et senere tidspunkt.

Denne mangel er Netflix dog ved at rette op på. Funktionen ”Min Liste” rulles over det næste stykke tid, ud til abonnenterne i Danmark. Den nye feature vil fungere på tværs af ens Netflix-kompatible enheder.

Netflix har tidligere gjort det muligt at have profiler på kontoen, så flere personer i en husstand kan få en personlig oplevelsen af tjenesten, hvilket er relevant i forhold til de anbefalinger systemer kommer med.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjerrup 23-08-2013 03:59:51

Dejligt at det er kommet, men når man så har set en film fra min liste bliver den på listen så man selv skal fjerne den igen. Lidt træls...

0 0
Bo 22-08-2013 08:42:47

Jeg er godt nok også træt af ikke selv at kunne vælge, hvilke kategorier jeg vil have vist på forsiden. I stedet insisterer Netflix på at gætte på, hvad jeg kunne tænke mig at se, og det resulterer næsten altid i nogle højst mærkværdige valg.

F.eks. har jeg altid 'Gay and Lesbian movies', selvom jeg ikke mindes nogensinde at have set nogen film. Jeg har ikke noget imod homoseksuelle, men genren interesserer mig ikke, så hvorfor insisterer Netflix på at vise mig den???

Modsat, så er de genrer som jeg ser meget ofte væk. Vi ser mange britiske krimiserier, men om kategorien er der eller ej er cirka 50/50.

Netflix er desværre det bedste streamning der er lige nu - i hvert fald hvis man streamer over Xbox - men det betyder ikke at det er godt.

0 0
Villiam 22-08-2013 10:24:42

ser du den amerikanske version ? jeg kan nemlig ingen genre finde om homo på den danske. men jeg har det selv på den amerikanske :)

0 0
Jesper 21-08-2013 21:38:55

...at det tilsyneladende nu også kommer til andre platforme en web-udgaven, hvor den jo har været længe...bare trist, at jeg opsagde mit abonnement for længe siden, grundet manglende indhold!

0 0
Villiam 21-08-2013 16:25:01

ønske de kunne åbne for film. så man ikke var nødt til at skifte dns hver gang man vil se lidt flere film.

vi har kun ca 30% af den rigtige netflix :o

0 0

Om brug af cookies