Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Netflix bliver tilgængeligt i Danmark

Netflix bliver tilgængeligt i Danmark

Inden årets udgang vil danskere kunne streame tusindvis af film og tv-serier hjemme i stuen via tjenesten Netflix.

Foto: Netflix

Danmark bliver blandt de første lande i Europa, som får mulighed for at streame tv-serier og film fra streamingtjenesten Netflix. Det skriver Netflix i en udsendt pressemeddelelse.

Netflix tilbyder ubegrænset streaming af film og tv-serier via internettet for et fast, lavt beløb om måneden. Det har også gjort tjenesten umådeligt populært i USA, som startede derovre helt tilbage i 2007. Siden da har Netflix bredt sig til Canada, Storbritannien og Irland og nu er turen så kommet til Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det sker inden udgangen af indeværende år, lover firmaet.

Netflix har pt. mere end 27 millioner brugere, og det er i USA nærmest umuligt at købe et stykke forbrugerelektronik, som ikke kommer med indbygget adgang til Netflix. I USA koster tjenesten kun otte dollars om måneden.

Streaming-tjenesten er dog også blevet populære i mange andre lande udenfor USA og Canada, og brugere verden over har også lært at snyde landebegrænsningen, som ellers er indbygget.

Rygte: Netflix til Danmark i oktober

Det er endnu uvist hvad Netflix kommer til at koste i Danmark, ligesom det også er uvist hvor stort udvalget på tjenesten bliver. Du kan tilmelde dig på www.netflix.dk for, at få yderligere oplysninger så snart tjenesten lanceres i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies