Netflix kommer formentlig i skrabet udgave

Streaming tjenesten Netflix, som bliver tilgængelig i Danmark senere i år - kommer formentlig i skrabet udgave.

Netflix kommer formentlig i skrabet udgave

Når Netflix inden udgangen af året bliver tilgængeligt i Danmark, skal du nok forvente en skrabet og dyrere udgave end de amerikanske landsmænd har. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Ekstra Bladet har forsøgt, at få Netflix til at fortælle hvad den nye tjeneste vil koste i Danmark, og hvad danskerne får for pengene. Det eneste svar der blev givet fra Netflix side af var dog ”Netflix begynder, inden året er slut.”

Netflix bliver tilgængeligt i Danmark

Derfor mener Ekstra Bladet også, at det bliver en skrabet omgang. Den begrundelse bygger de blandt andet på, det katalog Apple fornyeligt lancerede med udlejning og salg af film kun bestod af en brøkdel af de film amerikanske forbrugere har adgang til.

Konkurrenterne har også svært ved at forholde sig til, at Netflix kommer ind på det danske marked.

-”De har jo ikke fortalt præcist, hvornår de kommer, med hvilket indhold og hvor meget det kommer til at koste,” siger Ulf Lund, som er vicedirektør hos YouSee.

Ekstra Bladet opfordrer derfor også forbrugerne til ikke, at forvente Netflix til den lukrative pris på under 50 kroner om måneden, som de amerikanske forbrugere betaler. Eksperter vurderer den danske pris formentlig bliver det dobbelte.