Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Netflix kommer formentlig i skrabet udgave

Netflix kommer formentlig i skrabet udgave

Streaming tjenesten Netflix, som bliver tilgængelig i Danmark senere i år - kommer formentlig i skrabet udgave.

Foto: Netflix

Når Netflix inden udgangen af året bliver tilgængeligt i Danmark, skal du nok forvente en skrabet og dyrere udgave end de amerikanske landsmænd har. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Ekstra Bladet har forsøgt, at få Netflix til at fortælle hvad den nye tjeneste vil koste i Danmark, og hvad danskerne får for pengene. Det eneste svar der blev givet fra Netflix side af var dog ”Netflix begynder, inden året er slut.”

Netflix bliver tilgængeligt i Danmark

Derfor mener Ekstra Bladet også, at det bliver en skrabet omgang. Den begrundelse bygger de blandt andet på, det katalog Apple fornyeligt lancerede med udlejning og salg af film kun bestod af en brøkdel af de film amerikanske forbrugere har adgang til.

Konkurrenterne har også svært ved at forholde sig til, at Netflix kommer ind på det danske marked.

-”De har jo ikke fortalt præcist, hvornår de kommer, med hvilket indhold og hvor meget det kommer til at koste,” siger Ulf Lund, som er vicedirektør hos YouSee.

Ekstra Bladet opfordrer derfor også forbrugerne til ikke, at forvente Netflix til den lukrative pris på under 50 kroner om måneden, som de amerikanske forbrugere betaler. Eksperter vurderer den danske pris formentlig bliver det dobbelte.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kasper 16-08-2012 18:00:39

Den begrundelse bygger de blandt andet på, det katalog Apple fornyeligt lancerede med udlejning og salg af film kun bestod af en brøkdel af de film amerikanske forbrugere har adgang til.


Tag det nu roligt! Man skal jo starte et sted og kigger man på Apples film katalog i dag har de rigtig mange film og der kommer stadig flere og flere til.

Da Apple startede med at rulle film ud i den Danske Store kunne man dag for dag se at der var kommet nye film til.

Det vil måske blive det samme med Netflix. De skal starte et sted og udbygger så butikken så hurtigt de kan. Da Netflix startede i sin tid havde de jo heller ikke alle de film som de har nu.

0 0
16-08-2012 14:20:55

Så har den danske copyright maskine været igang igen....Ikke nok med ALT skal være forsinket, nej det skal også være i afpillede udgaver....

0 0
Om brug af cookies