Netflix sælger Apple TV

Lanceringen af Netflix i Danmark har fået salget af Apple TV til at eksploderer.

Netflix sælger Apple TV

Den seneste uge er der virkelig sket noget med salget af Apple TV på det danske marked. Det konstaterer en af landet største elektronikforhandlere. Det falder sammen med, at det nu er en uge siden streamingtjenesten Netflix landede i Danmark.

 – Netflix er landet i Danmark

 – ”Vi er helt overvældede over efterspørgslen på Apple TV i øjeblikket. I sidste uge tredoblede vi salget af Apple TV, og det er helt klart, at Netflix er en af årsagerne til det,” siger Glenn Manson, salgschef for audio/video i Elgiganten, til T3 Danmark.

Netflix på fladskærms tv’et trækker nu folk i retning mod medieafspillerne, som Apple TV.

 – ”Netflix er utrolig let at komme i gang med og betjene på alle mulige enheder, men lige præcis når du vil se det på din fladskærm, er enheder som Apple TV og for eksempel LG’s medieafspiller geniale, fordi de gør det hele så enkelt,” siger Glenn Manson.

 – Netflix i Danmark skuffer fælt – vi har testet

Med en medieafspiller undgår man også kabler fra computeren til fjernsynet – applikationen på afspilleren skal blot findes og så kan filmene afspilles.

LG’s Smart Media-afspiller ligger i samme prisniveau, som Apple TV, men har foruden Netflix også mulighed for afspilning af ViaPlay.

Mere til historien

Siden redaktionen kørte dette opslag er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 24/10/2012 fulgte redaktionen op med en artikel med tematikken Samsung leverer stadig LCD-skærme til AppleKlik her for den efterfølgende artikel.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.