Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Netflix sælger Apple TV

Netflix sælger Apple TV

Lanceringen af Netflix i Danmark har fået salget af Apple TV til at eksploderer.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Den seneste uge er der virkelig sket noget med salget af Apple TV på det danske marked. Det konstaterer en af landet største elektronikforhandlere. Det falder sammen med, at det nu er en uge siden streamingtjenesten Netflix landede i Danmark.

 - Netflix er landet i Danmark

 - ”Vi er helt overvældede over efterspørgslen på Apple TV i øjeblikket. I sidste uge tredoblede vi salget af Apple TV, og det er helt klart, at Netflix er en af årsagerne til det,” siger Glenn Manson, salgschef for audio/video i Elgiganten, til T3 Danmark.

Netflix på fladskærms tv’et trækker nu folk i retning mod medieafspillerne, som Apple TV.

 - ”Netflix er utrolig let at komme i gang med og betjene på alle mulige enheder, men lige præcis når du vil se det på din fladskærm, er enheder som Apple TV og for eksempel LG’s medieafspiller geniale, fordi de gør det hele så enkelt,” siger Glenn Manson.

 - Netflix i Danmark skuffer fælt - vi har testet

Med en medieafspiller undgår man også kabler fra computeren til fjernsynet – applikationen på afspilleren skal blot findes og så kan filmene afspilles.

LG’s Smart Media-afspiller ligger i samme prisniveau, som Apple TV, men har foruden Netflix også mulighed for afspilning af ViaPlay.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 25-10-2012 10:12:44

Jeg har købt en, har en WD media player, men folk skal lige være opmærksomt på at det kun er en plus der kan afspille Netflix, så det er ikke bare at gå ud og købe en som med Apple TV, man skal lige sætte sig ind i hvilken man køber.
Igen er Apple bare lidt længere fremme, der er ikke så meget pis.

0 0
Rune M. 25-10-2012 10:54:13

Argh ved nu ikke. Hvis man går ned i butikken går jeg da ud fra at sælgeren kan vejlede dig. Jeg syntes at som medie-afspiller er "WD Live TV+" bedre end apple-TV. Understøtter flere formater, har apps til flere tjenester end Apple TV og kører generelt bedre.

Grunden til at WD Live TV ikke understøtter Netflix er pga. kravene til hardwaren fra netflix, som ikke var aktuelle da de lavede WD Live TV. Derfor den ikke kan, eller kommer til at kunne. Men igen - går du ned i din lokale radio/tv butik, så vil jeg da forvente at blive vejledt omkring hvad der kan hvad.

- Medmindre man går i en vis discountforretning naturligvis..

0 0
Rene 25-10-2012 11:44:10

Der er sikkert 10000 grunde som man så lige skal sætte sig ind i.... imens I gør det, har vi der har købt Apple Tv set netflix.

Men bruger også min WD media player meget.

0 0
Jan Christensen 25-10-2012 12:12:55

Du har både Apple Tv og WD?
Hvis det er tilfældet hvorfor købte du ikke den nye WD som har netflix.

0 0
Erty 25-10-2012 06:11:47

Mkv og anden fil understøttelse mangler bare, så sålænge der ikke er et jailbreak til atv3 er den ikke så meget værd. Atv2 kan, men køre desværre kun 720p, så lg, boxee box eller wdtv er klart at foretrække.

0 0
David 25-10-2012 14:05:11

lg, boxee og wdtv er vel ikke klart at foretrække hvis man bruger AirPlay.. Det kan godt være DNLA er mere funtionelt, men AirPlay er bare virkelig let og brugbart i hverdagen. Netflix er en fin bonus.

0 0
Erty 25-10-2012 14:14:24

Hjælper bare ikke på understøttelsen af mkv, atv3 er lækker, men det er virkelig en dealbreaker at man ikke selv kan bestemme filformat. Når der kommer et jailbreak, vis der gør, er den helt sikkert meget interessant igen ! Indtil da burde alle holde sig til mere åbne mediebokse, således at der ikke bliver unødvendig bøl i hjemmet pga filer der ikke kan afspilles.

0 0
Jesper 25-10-2012 09:38:51

Understøtter AppleTV ikke dlna? Så kan man jo streame mkv-filer fra sin computer til sit AppleTV.

0 0
Erty 25-10-2012 13:52:44

Nej atv unstøtter kun airplay, vis du skal se mkv på atv3 skal det igennem et program på din computer og transcodes og ikke som andre medieafspillere der afspiller alle filer direkte fra alle enheder der nu findes på dit netværk.

0 0

Om brug af cookies