Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Netflix udnyttes af svindlere

Netflix udnyttes af svindlere

Net-svindlere bruger en falsk Netflix-side, til at lokke personfølsomme oplysninger ud af brugerne så pas på.

Streamingtjenesten Netflix har uden tvivl vundet danskernes hjerte, særligt fordi at den er tilgængelig overalt fra smartphones, tablets, fjernsyn, underholdningsbokse osv. 

Netflix vil sætte prisen op

Bruger du Netflix tjenesten fra computeren, er der grund til at være på vagt. Net-svindlere har nemlig udset sig tjenesten, og lavet en falsk hjemmeside, der ligner originalen til forveksling. Siden kan man blive diregeret ind på via phishing links i mail, popup-vinduer på computeren eller via inficerede reklamer. Det skriver Dagens.dk.

LG og Netflix giver dig 4K film og serier

Når man indtaster brugernavn og adgangskode, vil man efter sigende blive diregeret videre på en ny hjemmeside. Her popper der tilsyneladende en advarsel op om, at Netflix har suspenderet kontoen, og at man skal ringe på den angivne telefonnummer. 

Nu har Android brugerne fået Netflix-profiler

I samtalen med den falske “Netflix Hotline” vil man blive bedt om at installere et program, der altså giver svindlerne adgang til oplysninger på din computer.Jérôme Segura, der er Senior Security Researcher hos Malwarebytes, har lavet overstående video, for netop at advare om svindelnummeret.

Sørg derfor altid for at tjecke hjemmesidens adresse, inden du indtaster dine oplysninger. Del desuden gerne opslaget med venner og familie, så vi kan sikre, at danskerne holdes beskyttet for disse Netflix-svindlere.

Kilde: Dagens.dk

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies