Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Netværkssamarbejde er en sparefidus

Netværkssamarbejde er en sparefidus

Når Telia og Telenor vælger at gå sammen om at skabe “Danmarks bedste netværk”, er det primært for at spare penge, mener teleanalytiker John Strand.

Telia og Telenor meddelte tirsdag morgen efter Pinsen i en pressemeddelse, at de to teleselskaber fremover vil dele netværk.

“I fællesskab vil vi skabe Danmarks bedste mobilnetværk,” proglamerede selskaberne blandt andet.

Men det handler mere om økonomi, end det handler om at give forbrugerne en bedre oplevelse, mener teleanalytiker John Strand, fra den uafhængige konsulentvirksomhed, Strand Consult.

-”Det er simpelthen et spørgsmål om at spare penge,” siger John Strand, der mener de to selskaber har været nødt til at gøre noget, for at klare sig på det pressede telemarked.

I stedet for at udrulle hver sit mobilnet sideløbende, kan Telenor og Telia nemlig dele omkostningerne. 

-”Der kommer til at gå rigtig lang tid, før brugerne mærker noget til det her,” slutter han.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

benny sørensen 16-06-2011 10:29:45

wow, skulle der virkelig en teleanalytiker for at konkludere at det er for og spare penge, men vel også for og give et bedre netværk.

0 0
JohnnyNr5 14-06-2011 17:08:01

Jeg har været naiv nok til ikke at lytte (nok), til alle der har brokket sig over Telenors elendige dækning. Jeg hoppede på deres nye og meget fordelagtige åbn, og sidder pt et sted hvor de lover fuld skrald på nettet, og venter op til flere minutter på at hver side skal loade. Fucking ubrugeligt gang lort.

Det ser dog ud til, at jeg har godt signal hvis jeg får brug for at ringe. Man må være taknemmelig...

John Strand: Jamen dog... Jeg har et par lige så revolutionerende nyheder at smide tilbage til manden. Himlen er blå, vand er vådt, vi dør alle sammen på et tidspunkt. Med andre ord: SUPER indlysende. Spild af tid at komme med den udtalelse imho.

0 0
Kim 15-06-2011 11:11:11

Jeg tror ikke han har ret i at det er for at spare penge og forbedre servicen for kunderne. Jeg tror at begge selskaber har fået en pose penge fra koncernen, som de bare slet ikke kan finde ud af hvordan de skal bruge.
Så dette er en storstilet plan, der går ud på at lave så meget bøvl mellem de to selskaber, så de i fællesskab kan få brugt flere penge!

(Indsæt selv sarkasme tags)

Manden er åbentlys idiot, og han gør alt hvad han kan for at prøve at dække hans teorier ind. Naturligvis får han ret i retrospekt - pånær lige med alt det lort han har lukket ud der aldrig får gang på jord.
Jeg kender et vådt stykke pap der gerne vil afløse ham som ekspert; Hvis mobilsiden er interesseret i kontaktoplysninger, skal jeg nok fremsende dem!

0 0
Hans Jákup Danielsen 14-06-2011 14:41:23

er der virkelig nogen der overhoved hører efter hvad denne mand siger?

0 0
14-06-2011 15:32:30

Ja nogle gange kan man undre sig, en besparelse kombineret med bedre service er vel også en fordel for kunderne og dermed selskabernes ry som dermed igen er en fordel for selskaberne. Jeg synes han mangler lidt perspektiv.

0 0
14-06-2011 15:32:29

Ja nogle gange kan man undre sig, en besparelse kombineret med bedre service er vel også en fordel for kunderne og dermed selskabernes ry som dermed igen er en fordel for selskaberne. Jeg synes han mangler lidt perspektiv.

0 0
14-06-2011 14:56:20

Eftersom alle danske medier næsten udelukkende bruger John Strand til eksperudtalelser, så er der vel et par stykker der hører hvad han siger. :)

0 0

Om brug af cookies