Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   New Yorks politi er udstyret med Windows-telefoner

New Yorks politi er udstyret med Windows-telefoner

Det er Apples iOS og Googles Android, der dominerer generelt, men New Yorks politi sværger til Windows-telefoner

Det er Android og iOS, der er mest udbredte, når det kommer til styresystemer på smartphones, men møder man en politibetjent i New York, vil han fiske en Windows-telefon op af lommen. 

Politistyrken i den verdenskendte metropol er lige nu ved at blive fuldt udstyret med telefoner med Microsofts styresystem, der er lavet specielt til politikstyrken. Det skriver PhoneArena.com

Læs også: Windows Phone mest populær i Europa

Det vides ikke, præcis hvilken model politiet har, men et af de største trækplastre ved at bruge Windows-mobiler er den universelle søgning. Den gør det muligt for betjentene på farten at søge på tværs af både afdelingernes databaser og også nogle nationale databaser.

Desuden er nogle af telefonerne udstyret med en fingeraftrykslæser, som gør det let at identificere de mennesker, politiet skal tjekke identiteten på. Og politiet benytter sig i høj grad af deres mobiler i arbejdet. PhoneArena.com skriver, at på en enkelt dag for nylig brugte politien blandt andet telefonen til at søge i databaser 36.000 gange.

Læs også: Windows Phone er sikrere end iOS og Android

Lige nu har 25.000 betjente allerede fået en Windows-telefon, og de resterende 11.000 får en i løbet af de kommende uger, men der er mere godt for Windows-ejeren Microsoft. Det amerikanske forsvarsdepardement - The Department of Defense - har bestilt fire millioner smartphones fra Microsoft i sidste uge.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies