Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nexpaq, et etui med modul-opgraderinger søger støtte ved Kickstarter

Nexpaq, et etui med modul-opgraderinger søger støtte ved Kickstarter

Det er efterhånden blevet en dille med modulopbyggede telefoner, Nexpaq går efter et modulopbygget cover i stedet.

Der har her på det seneste været et par modulopbyggede ideer florerende på Kickstarter og Indiegogo, senest har Fonkraft forsøgt sig men har efterfølgende droppet deres crowdfunding kampagne.

Nexpaq tager en alternativ rute til modulerne, i stedet for at lave selve telefonen så den understøtter moduler, så har de lavet et etui som telefonen placeres i (og som desuden indeholder et 1000 mAh batteri).

Lige nu er der tolv moduler, LED blitz, højttaler, SD kortlæser, spiritusmåler, 64 GB hukommelse og en række andre sensorer. På etuiet er der plads til seks moduler - dog fylder nogle mere end en plads.

Nexpaq har lige nu indsamlet 187.000 dollars ud af de 50.000 som var det oprindelige mål, ved 125.000 dollars havde de desuden et ekstra mål, en batpaq. En modulopbygget batteripakke som kan tilsluttes via USB, alle modulerne virker ligesom med nexpaq og kan styres via telefonen - man kan eksempelvis udstyre den med store mængder plads og batterikapacitet.

Leveringsdatoen er lige nu sat til januar 2016, i og med der ikke er tale om en modulopbygget telefon, men blot et stykke tilbehør hvor modulerne kan opfattes som USB-tilbehør, virker det ikke helt hen i vejret med denne dato. Dog fås Nexpaq i første omgang kun til Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge og iPhone 6/6 Plus.

Et element der kan virke bekymrende, er temperaturen i sådan et etui, min OnePlus kan blive rimelig varm, og pakket sådan ind kan det velsagtens gå rimeligt galt hvis varmen ikke kan slippe væk, men så kan man naturligvis købe et modul med en blæser i.

Kilde Kickstarter


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies