Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nextbit smartphone fordobler sit Kickstarter mål

Nextbit smartphone fordobler sit Kickstarter mål

Nextbit er en spændende ny smartphone med fokus på direkte Cloud-integration, den klarer sig lige nu fremragende på Kickstarter.

Nextbit har i længere tid lavet Cloud-baseret software, men er med en Kickstarter kampagne hoppet ud i et hardware eventyr med navnet Nextbit Robin.

Nextbit Robin er en mobiltelefon med et integreret Cloud OS bygget på Android Marshmellow. Ideen er, at have en dyb integration med "skyen" således at man aldrig behøver tænke over hvilke data man har gemt hvor.

Læs også: Haiku, en smart cykelassistent på Kickstarter

Telefonen forsøger at lære hvad du bruger hyppigst, og kan automatisk flytte de data (billeder, applikationer med mere) som sjældent benyttes, ud i skyen. Disse frasorterede elementer kan anturligvis altid bringes tilbage fra skyen med et enkelt klik.

Nextbit tager derfor en noget anden tilgang til de Cloud-baserede tjenester end de gængse fabrikanter, men angiveligt er det noget der tiltrækker opmærksomhed på Kickstarter. På bare en halv dag formåede de at sikre sig de 500.000 dollars der var det oprindelige mål for Kickstarter kampagnen, nu har de rundet en million dollars og smider derfor en hurtig lader med i pakken til dem der bestiller.

Læs også: Smart vendbart microUSB kabel hitter på Kickstarter

Nextbit leveres med en Snapdragon 808 processor, 3 GB RAM, 32 GB Intern hukommelse (100 GB i skyen), 5,2 tommer skærm, 13 megapixel kamera (5 på fronten), 2680 mAh batteri og dobbelte frontvendte højttalere.

Det vil her i Danmark koste knap 3.000,- kroner at købe Nextbit som forventes at kunne leveres til februar næste år.

Kilde: Kickstarter

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies