Nexus 5-rygtet er tilbage på sporet

En velinformeret Twitter-bruger med hang til at lække, skød et rygte om ny Nexus-mobil ned. Men nu er der enighed igen.

Nexus 5-rygtet er tilbage på sporet

Først var rygtesmedene godt på vej til at bringe en ny Nexus-smartphone fra Google på banen med LG som producent, dernæst blev det afvist af en normalt velinformeret Twitter-bruger, men nu ser alle ud til at være enige.

Konklusionen er, at LG kommer til at være Googles hardwarepartner til Nexus 5, og at arbejdet allerede er tæt på at være helt i mål og klar til lancering.

Det hele begyndte med ovenstående billede fra Googles afsløring af KitKat-statuen, som symboliserer den næste Android-version (Android 4.4 KitKat).

Spekulationerne om en ny Nexus-smartphone begyndte at accelerere, og blev kort efter fulgt op af nedenstående billede og oplysninger fra FCC (Federal Communications Commission).

FCC, LG D820

Den iøjnefaldende udskæring til kameralinsen stemmer overens på de to billeder, og det fik derfor mange til at konkludere, at LG står bag hardwaren – og ikke Googles egen mobilproducent, Motorola.

Dette blev imidlertid skudt ned af den normalt så velunderrettede Twitter-bruger @evleaks, som har afsløret en række kommende smartphone-produkter.

Han meddelte først, at LG D820 blot er en ny udgave af LG’s G2-mobil, som virker til de såkaldte CDMA-netværk. Nu skyder @evleaks sin egen udmelding ned.

– “Glad for at kunne meddele, at det ser ud til, at jeg tog fejl vedrørende LG D820/D821…”, lyder det i tweetet.

Oplysningerne fra FCC afslører i øvrigt målene 131,9 x 68,2 mm og en skærmstørrelse på lige knap 5″.

Det sidste nye i fortællingen

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 10/9/2013 publicerede redaktionen sagen; Nokia-fans debatterer om Nokia-æraen er slut – Du kan læse den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..