Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nexus 6 får andet navn og release-dato

Nexus 6 får andet navn og release-dato

Det er slet ikke sikkert, at Nexus 6 kommer til at hedde det, men til gengæld skulle en release-dato være klar

Lige nu er Nexus 5 den seneste udgave af Googles udvikler-telefoner, men den næste i rækken kommer måske ikke til at hedde Nexus 6. I hvert fald skulle arbejdsnavnet være Nexus X intent hos Motorola, der arbejder på telefonen.

Grunden til dette skal muligvis findes i, at Google har været i lidt af en kamp med Philip K. Dicks familie. Hvis navnet ikke er nok, så er han manden bag historien 'Do Androids dream of Electric Sheep', som blev til filmen Blade Runner. Androiderne i den historie var af modellen Nexus-6.

Læs også: Nye rygter om Nexus 8

Google kan vælge at springe Nexus 6 over for ikke at lægge op til en ny omgang juridisk tvekamp med forfatterens familie.

PhoneArena mener også at vide, at Nexus X vil blive lanceret ligesom Nexus 5 uden stor ståhej til halloween, som er den 31. oktober. De rapporterer samtidig, at Nexus X' skærm vil blive en af de større med 5,9” - noget mere end de 5,2” vi har fået nys om tidligere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 26-08-2014 18:59:37

Eftersom det er påkrævet af Nexus 9 kører Android 4.5 så tror jeg der er mulighed for at se det allerede i næste måned, medmindre de skyder udgivelsen af en ny Nexus Tablet til at stemme overens med en ny Nexus telefon.

1 0
Thomas Larsen 26-08-2014 19:01:44

Doh, dumt at have 2 artikler åben på samme tid :D

0 0

Om brug af cookies