Nexus 6 og Nexus 9 europæiske priser lækket

Priserne på Nexus 6 og Nexus 9 er kommet ud til forhandlerne, og nu har de også fundet vej ud til offentligheden

Nexus 6 og Nexus 9 europæiske priser lækket

Mange venter med spænding på, at Google vil løfte sløret på den kommende Nexus 6-telefon og Nexus 9-tablet – også selvom det bliver i vanlig, nedtonet Google-stil.

I mellemtiden kan vi få en ide om, hvad først den store Nexus 6 kommer til at koste, hvis man skal anskaffe sig en. En tysk blog har fået fat i billeder af elektronikforhandleren Media Markt/Saturns inventarsystem, hvor man kan se priserne på Nexus 6.

Nexus 6 vil ifølge disse billeder komme i en 32GB- og en 64GB-variant, og de vil koste henholdsvis 569 og 649 euro.

Læs også: Bliver Android L og Nexus 6 præsenteret senere i dag?

Hos samme forhandler kan man få en Sony Xperia Z3 til 649 euro, og prisen på Xperia Z3 er i Danmark omkring 4900 kroner. Det ligger også tæt på prisen, hvis man omregner fra Euro til kroner. For 32GB-versionen vil prisen i danske kroner sandsynligvis ende på godt 4300 kroner.

Farvernemulighederne med Nexus 6 er enten sort eller hvid, og så bliver det af billederne bekræftet, at det er Motorola, der står bag hardware-delen.

Nexus 6

Nexus 9 er også med

Fra samme sted er der også fanget et billede af Nexus 9 og dens priser. Der er 3 forskellige konfigurationer af Nexus 9, som ligesom Nexus 6 vil komme i sort eller hvid. Her bliver det også afsløret, at det er HTC, der er producenten.

Nexus 9 fås med en 16GB- og en 32GB-version, hvis man vælger uden WiFi, og i LTE-udgaven har man kun valget mellem farverne sort og hvid, for der er kun mulighed for 32GB lagerplads.

Læs også: Nexus 9 igen lækket på nyt billede

Prisen for Nexus 9 med kun WiFi og 16GB lagerplads er 399 euro.
Prisen for Nexus 9 med kun WiFi og 32GB lagerplads er 489 euro.
Prisen for Nexus 9 med LTE og 32GB lagerplads er 569 euro.

Det vil altså lægge de danske priser på omkring 3000 kroner for den lille WiFi-udgave, omkring 3600 for den store WiFi-udgave og omkring 4300 kroner for LTE-udgaven.

Og så er det jo bare at vente og så, om det så også kommer til at holde stik.

Nexus 9