Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nexus 6 rykker tættere på Danmark

Nexus 6 rykker tættere på Danmark

Google har givet 12 lande adgang til deres Nexus 6 på Google Play Store, men endnu ikke Danmark

Fra kun at kunne bestilles fra USA kan Nexus 6 nu bestilles i 13 lande verden over - dog ikke Danmark endnu. Amerikanerne har lidt problemer med at få bestilt og købt telefonen, men det ændrer ikke på, at Google udvider tilgængeligheden.

Problemerne skyldes, at Google ikke har nok enheder på lager, og derfor er der lang vej mellem de heldige, der får fingrene i telefonen.

Læs også: Motorola Nexus 6: Googles kæmpe er officiel

Selvom Nexus 6 ikke er i Danmark endnu, er det stadig opløftende nyheder for Nexus-fans herhjemme. Google vil på et tidspunkt ramme Danmark med Nexus 6, og jo flere lande, der er med, jo større er chancen for, at Danmark er med næste gang.

Et andet opmuntrende aspekt ved de 12 nye lande er, at blandt andet Sverige og Tyskland er blandt dem. Vores nabolandes navne på listen kunne tyde på, at Danmark ikke er helt omme bagerst i køen, når næste omgang kommer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Winge 07-11-2014 12:33:26

Inde på den danske google play, stå der et tilbud på nexus 6 sammen med gratis musik i 6 måneder, hvis man køber nexus 6 inden den 31. december. Så den kommer nok snart
https://play.google.com/store/devices/details?id=nexus_6_white_32gb&utm_source=google-com-nexus&utm_medium=nexus-6&utm_content=nexus-6

4 0
ulrik asmussen 07-11-2014 15:51:54

Det er vist kun et spørgsmål om tid. Men hvad prisen bliver er mere spændende

0 0

Om brug af cookies