Nexus 9 forventes senere på måneden

NVIDIA afslører, at Nexus 9 ikke bare er på vej, den kommer om lidt, hvis alt går efter planen

Nexus 9 forventes senere på måneden

Selvom Nexus-serien blev erklæret død, blandt andre af os selv, så ser den nu ud til at leve i bedste velgående, og måske får vi den næste enhed i serien at se inden længe i form af en tablet ved navn Nexus 9.

Det har længe været rygtet, at HTC byggede på en Nexus-tablet, og at den skulle have en NVIDIA Tegra K1 chip i sig, og det ser nu ud til at holde stik ifølge et dokument skrevet af NVIDIA.

Læs også: Farvel til Nexus – Udviklernes legeplads, der blev mainstream [BAGGRUND]

Dokumentet er en del af forberedelserne på en kamp for NVIDIA mod Qualcomm og Samsung over uenigheder med nogle GPU-teknologier, og i det dokument står der, at ‘HTC Nexus 9, som forventes at udkomme i Q3 2014, også forventes at bruge Tegra K1-chippen’.

Q3 udgøres af juli, august og september, og det har altså været planen, at tabletten skulle på banen senest i denne måned, og det bliver spændende at se, om de planer kommer til at blive ført ud i livet.

NVIDIA Nexus 9 Tegra K1
Droid-life.com fik taget et billede af teksten, der afslører Nexus 9

Mere om stoffet

Temaet fortsætter med at være relevant. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 3/9/2014 kom der nyt i sagen med nyheden; Asus IFA-nyheder: Vil levere ekstrem valuta for pengene – Du finder artiklen her. Seneste nyheder om Tablet kan du læse her..