Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nexus One halter og er ingenør-agtig

Nexus One halter og er ingenør-agtig

Googles Nexus One får hug for at være et skridt tilbage for brugervenligheden.

Nexus One
Nexus One

Det skulle være så godt, men måske er det i stedet rigtigt skidt.

Computerworld har testet Googles nye supertelefon Nexus One, og har ikke mange roser tilovers brugervenligheden i topmodellen.

Brugervenligheden er så dårlig i Nexus One, at selv simple ting som at skulle sætte en alarm er svært, og Computerworlds anmelder kalder telefonene for ingeniør-agtige.

Og skal du bruge et stopur, kan du lede længe og forgæves efter det, for det findes ikke i Googles top-telefon.

<p>Talegenkendelse på Nexus One</p>

Talegenkendelse på Nexus One

Fremskridt trods alt

Det største fremskridt er i følge Computerworlds anmelder talegenkendelsen - der dog stadig kun virker på engelsk. Så kan man be' telefonen finde frem til steder via Google Maps, eller man kan diktere sms'er eller mails.

Computerworld giver også rosende ord til den nye, og meget hurtigere processor i Nexus One. Websider loader lige så hurtigt, som på PC'en, og det er muligt, at have flere programmer åbne på én gang uden problemer.

Nexus One har også Google Goggles, hvor man for eksempel kan tage et billed af et logo, en bog eller et maleri, og Google det, som man ville med almindelig tekst.

Umiddelbart forhandles Nexus One kun gennem få forhandlere i Danmark.

Læs også:
 - Her forhandles Nexus One i Danmark


Google Nexus One - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

RasmussN 28-01-2010 16:19:33

Jeg læste lige teksten på siden her, og på CW's egen hjemmeside.

Jeg er mildest talt chokeret!

Et er, at anmelderen vælger at slå ned på noget så latterligt som funktionen alarm! Folk, som har prøvet N1 ved, at det i realiteten er meget lettere at sætte alarmen på N1, end det er på f.eks. Sony Ericsson. Jeg kommer fra en SE C905, hvor jeg normalt brugte mere tid på alarmen, end jeg har gjort på N1. Fascinerende, at denne journalist mener det tager 'lang tid' og at det tydeligvis er raketvidenskab for ham!

Derudover - stopur? Der findes et enormt smart program i Android som hedder 'Market' - prøv det! Man kan som regel finde det, man mener telefonen mangler derinde. ;)

At han slår ned på brugervenlighed vil jeg ikke engang kommentere - det er subjektivt (ja - jeg ved godt hans mening er highlight'et med fed), og lige så irrelevant for en læser at vide, som det ville være at vide han synes det er irriterende systemet er på engelsk. Jeg har ingen problemer med brugervenligheden. Telefonen spiller mindst lige så godt, som alle andre telefoner gør det - også på det punkt.

Sidst men ikke mindst synes jeg, at han er tåbelig for at ønske sig en HTC model af N1. Hvorfor ønske sig HTC's opdateringer (eller nærmere MANGEL på opdateringer), når man kan få opdateringer OTA direkte fra Google?

Han burde straffes for en sådan anmeldelse - specielt eftersom han til sidst bemærker, at han i virkeligheden gerne SELV ville vælge den over alle andre telefoner selv.

Dette er uden tvivl den mest mærkelige og uprofessionelle anmeldelse jeg har set af en telefon!

Ps.: Det staves 'ingeniør' ikke 'ingenør'.

0 0
Jesper Søgaard 27-01-2010 10:11:30

Dette site er mit foretrukne når jeg skal vælge ny telefon. Jeg har altid syntes at I har afdækket de ting ved nye telefoner som gør at jeg kan (og har) de rigtige valg. Blandt andet HTC Hero. Tak for det.

Men her synes jeg godtnok I har skudt ved siden af med den overskrift. I har haglet Nexus One ned siden den udkom påtrods af at den faktisk har fået rigtig mange rosende ord med på vejen. Måske man skulle til at søge en 2nd opinion når man skal vælge telefon næste gang.

0 0
Sjanten 25-01-2010 21:36:11

Jeg tror det er den mest misvisende artikkel jeg har læst her på siden.

Når det er sagt, vil jeg sige at Nexus One er den bedste telefon jeg har haft til dags dato.

At der ikke lige er stopur i den er nok til at overleve, og hvis man ikke kan overleve det, så kan det findes på market i løbet af 30 sek.
Det samme kan man med apps der gør det meget nemmere at håndtere sine alarmer.

0 0
Carstenwm 25-01-2010 20:54:42

og betaler mest for de forhandlerservices i Imperiet her ? Sikkert ikke de samme som sælger Nexus idag....

0 0
Lowkey 25-01-2010 20:08:45

Konklusionen på anmeldelsen hos CW er:
"Hardwaren og nogle af applikationerne er simpelthen så seje, at jeg godt gad have telefonen - på trods af at brugervenligheden ikke er i top. Stod jeg overfor at skulle have ny telefon, ville jeg vælge Nexus One"

Hvorfor vælger man så sådan en misvisende overskrift?

0 0

Om brug af cookies