Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nexus One koster 900 kroner i materialer

Nexus One koster 900 kroner i materialer

Den nye Google-mobil Nexus One er blevet skilt ad, og firmaet iSuppli vurderer, at en samlet pris for alle de dele den består af, er på omkring 900 danske kroner.

<p>Foto: ifixit</p>

Foto: ifixit

Firmaet iSuppli har specialiseret sig i, at skille de forskellige mobiltelefoner ad og derefter vurderer hvad de koster at fremstille.

Nu er deres dom så kommet over Google's Nexus One, som de vurderer til at koste 174,15 dollars at fremstille, hvilket er lige over 900 danske kroner.

deres hjemmeside oplyser de, hvad hver enkelt del i telefonen koster, ligesom man også kan se at f.eks. skærmen er en 3,7 tommer stor AMOLED-skærm fra Samsung. Denne alene har en anslået pris på 123 danske kroner. Ifølge listen skulle hukommelsen også stamme fra Samsung.

Tilsammenligning anslåede iSuppli, at iPhone 3GS kostede omkring 950 danske kroner i materialer, da den kom på markedet i sommeren 2009.

Det er selvfølgelig vigtigt, at huske på disse priser kun er materialer, og altså IKKE omfatter ting som udvikling af software, markedsføring, betaling af patenter m.m.

Kilde: iSuppli

Læs også:
 - Læs alt om Googles Nexus-mobil
 - Tæsk til Nexus One
 - Forskellene på HD2 og Nexus

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies