Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nexus S' skærm er flad og ikke buet

Nexus S' skærm er flad og ikke buet

Afsløring: Skærmen på Nexus S har en buet kontur i toppen, øh nej! Der er tale om snyd - skærmen er flad som en pandekage.

Skærmen på Nexus S set fra siden. Den øverste del er glasoverfladen. Foto: <a href=ifixit.com" />
Skærmen på Nexus S set fra siden. Den øverste del er glasoverfladen. Foto: ifixit.com

Et af de mest bemærkelsesværdige designelementer på Google Nexus S, der produceres af Samsung, er skærmen, der i toppen har en buet kontur. Det er i hvert fald sådan man som bruger tror at det er.

I virkeligheden er skærmen helt flad. Det dokumenterer websiten ifixit.com der har pillet det nye Samsung / Google flagskib fra hinanden.

Når Super AMOLED skærmen ses fra siden opdager man, at det kun er frontglas-overfladen som ikke er helt lige.

Nu kan det altid diskuteres hvad der præcist definerer skærmen. Er det selve fladen der giver lys, overfladen lyset går igennem - eller er det alle delene sammen?

Ifølge ifixit.com er den interne hukommelse på 16 GB produceret af SanDisk, processoren er en 1GHz Cortex A8 Hummingbird mens Broadcom står bag WiFi-chippen, som i øvrigt er den samme som den der sidder i iPod Touch.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan Ålund 19-12-2010 22:01:10

Du har fuldstændig ret Nachanon. Og de fleste steder har jeg set den samme udtagelse.. Så Mobilsiden har endnu en gang snyt sig selv med dårlig journalistik ;)

0 0
Nachanon 19-12-2010 10:54:58

Nu er det sådan at google aldrig har sagt at det er selve skærmen der er buet hvis i så på ifixit's hjemmesiden ville i da også se at det står "Google describes it as a "...curved glass screen...", however that may be misconstrued to mean a curved Super AMOLED display, which is a bit misleading."

Så hvis i har taget som om det var selve SAMOLED der var buet så er det jo jeres skyld.

0 0

Om brug af cookies