Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nexus TV i 2014?

Nexus TV i 2014?

Google vil måske lancere en prisvenlig TV-boks i 2014 til at konkurrere mod Apple TV, Xbox og PlayStation.

Googles Chromecast kan få en storebror.
Googles Chromecast kan få en storebror.

Google TV slog aldrig rigtig slået igennem, men Google Chromecast har derimod vist væsentlig bedre takter og den billige TV-boks vil formentlig ligge under mange juletræer verden over. Nu kommer der måske en mere avanceret Chromecast.

Rygtemøllen står selvfølgelig aldrig stille og nu kommer der informationer om hvad der går under navnet ”Nexus TV”, der efter sigende skulle være en TV-boks, men hvor Chromecast er en USB-pen der hjælper med at streame HBO, Netflix og radio, så vil Nexus TV være en normal TV-boks der udover Netflix også vil fokusere på spil og vil dermed konkurrere med Xbox og PlayStation.

Rygtebørsen siger også at Nexus TV vil indeholde et Kinect-lignende kamera og en touch-fjernbetjening. Nexus TV kan med Google Hangouts og kameraet bruges som videokonference og dermed byde Xbox Ones Skype op til dans.

Om Nexus TV kommer er uvist, så lanceringsdato og pris kan der kun gistnes om, men mobilsiden vil selvfølgelig følge op på dette emne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 11-12-2013 16:48:23

Der er vist en, der bare har kigget lidt på billedet. Chromecast er ikke en USB-pen. Det er en HDMI-pen. Ellers ville et TV nok også have lidt svært ved, at vise billedet.

4 0
Michael A 11-12-2013 13:02:01

Håber det virkelig og køber en lige på stedet! Det har virkelig været savnet...

6 0

Om brug af cookies