NFL rykker ind på danske smartphones og tablets

TV3+ og TV 2 Sport har nu rettigheder til at sende amerikansk fodbold til danskernes smartphones og tablets.

NFL rykker ind på danske smartphones og tablets

Igennem 12 sæsoner har danskere med hang til amerikansk fodbold haft mulighed for at følge NFL-kampene via tv’et. Nu kan der åbne nye muligheder via smartphones og tablets i Danmark.

Viasat/TV3+ og TV 2 Sport har således erhvervet rettigheder til de mobile enheder, skriver DIGImail, der er nyhedsbrevet fra Branchen ForbrugerElektronik.

– “Tidligere var trafikken til mobiltelefoner så dyr, at mobil-tv ikke var så interessant. Men nu, hvor smartphones og tablets går på internettet, er det til at håndtere,” siger Viasats sportschef, Peter Nørrelund, til DIGImail.

Begge kanaler er tilbageholdne med hensyn til at afsløre de helt konkrete planer for nye rettigheder. Hos TV 2 SPORT løfter kommunikationschef Bo Andersen dog lidt af sløret.

– “Vi er ved at udvikle en mobilsite, som er i testfasen. Det er en udgave af vores hjemmeside, som er rettet mod smartphones, og den nye aftale giver os bl.a. mulighed for at bringe klip fra NFL-kampene.”

Ifølge DIGImail vil Viasat dog sende NFL-kampe via tv-tjenesten viaplay.dk, der også er lavet i app-version til smartphones og tablets.

Opdateringer af emnet

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden gik et skridt videre. 27/2/2012 pustede redaktionen nyt liv til historien med nyheden Doro lancerer smartphonen alle kan finde ud af – Næste artikel om temaet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..