Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ni rygter inden onsdagens Apple-event

Ni rygter inden onsdagens Apple-event

Onsdag afholdes den store Apple-event. Her er en række af de rygter som er i omløb.

Rygte 1: Apple lancerer iSlate tablet-computeren. Det hedeste af rygterne, og det alle forventer vil komme. En 10" trykfølsom skærm med et styresystem, der minder om det, der er installeret på iPhone og iPod Touch.

Rygte 2: MacBook Pro med Core i5. Det er så sikkert som amen i kirken, at Apple inden længe lancerer en bærbar med den stærke i5-processor. Men om det sker op denne event?

Rygte 3: Ny iPhone præsenteres. Sådan siger rygterne. Her i T3-tårnet tror vi dog først, at en ny iPhone lanceres til sommer under World Wide Developers Conference. Men måske vil Apple give os et sneak peak på iPhone OS 4.0?

Rygte 4: Nye modeller af Mac Pro og Xserve. Apples professionelle linje trænger til nye processorer, og måske præsenteres de nu?

Rygte 5: Ny udgave af Apple TV. Apples "hobbyprojekt" lever et stille liv, men måske vises der en ny udgave frem på onsdag, med større harddisk og nye muligheder. Vi tror ikke rigtigt på det.

Rygte 6: Nye versioner af iLife og iWork. Egentlig forventer ingen, at der kommer nye udgaver af Apples populære software før efteråret, men en tablet-computer kan måske ændre på det?

Rygte 7: Apple viser os iPhone OS 4.0. Der spekuleres i at tablet-computeren er udrustet med en tilpasset udgave af iPhone OS, og måske får vi mulighed for at se, hvad den kan den 27?

Rygte 8: Apple viser os Mac OS X 10.7. Steve døber måske navnet på den næste kat? Vi finder det ikke voldsomt sandsynligt - det vil være mere passende, at lukke katten ud under sommerens World Wide Developers Conference.

Rygte 9: Ny version af Aperture. Måske er det endelig blevet tid til tredje version af Apples billedbehandlingsprogram? I så fald vil 64-bit understøttelse være en af nyhederne.

Hvad mener du? Hvad vil Apple vise os på onsdag? Skriv dine gæt nedenfor!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies