Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nintendo gør imponerende intog i app-verdenen i Japan

Nintendo gør imponerende intog i app-verdenen i Japan

Det ikoniske spilfirma Nintendo har langt om længe kastet sig ud i at lave apps, men der er ikke tale om et spil i første omgang

Avatarerne har samme stil som til Nintendo Wii<br />Billede: trustedreviews.com
Avatarerne har samme stil som til Nintendo Wii
Billede: trustedreviews.com

Mario, Link, Kirby og alle de andre kendte figurer fra Nintendo var noget af det, fans havde håbet på, da Nintendo lancerede sin første app til smartphones. Det fik de ikke, men appen har alligevel været en stor succes i Japan, hvor 100 millioner brugere har meldt sig til på tre dage.

Læs også: Avis: Næste Nintendo-konsol får Android som styresystem

I stedet for at lave et spil blev det en besked-app ved navn Miitomo, hvor du som bruger kan lave en avatar, som ligner dig. Stilen er videreført fra avatarerne fra Nintendos Wii-spil, og appen er gratis. Den kan dog indtil videre kun hentes i Japan - noget der kun gør de 100 millioner brugere endnu mere imponerende.

Ifølge PhoneArena.com har Miitomos Twitter-profil været ude og prale af den gode start, og det må gøre Nintendo mere varme på at også lancere et spil til smartphones.

Læs også: Google ændrer i måden, du logger på spil på Android

Nintendo-chefen Tatsumi Kimishima har heldigvis udtalt, at den næste app fra Nintendo ikke vil være en kommunikationsapp, og at den vil inkludere nogle af de kendte figurer fra Nintendos univers.

Så er det kun at kigge med længelse mod Solens Rige med nostalgi i øjnene, indtil Nintendo er klar med en app, hvor vi alle kan spille med de klassiske figurer igen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies