Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nogle eksemplarer af iPad Pro bliver leveret med bøjet ramme

Nogle eksemplarer af iPad Pro bliver leveret med bøjet ramme

En del Apple brugere klager for tiden over at modtage bøjede eksemplarer af den nye iPad Pro. Apple påstår at det ikke har indflydelse på funktionaliteten.

Flere og flere klager over Apples nye iPad Pro er begyndt at dukke op på nettet. Klagerne har det til fælles, at de omhandler, at folk modtager splinternye iPads, der simpelthen er bøjede.

Læs også: Ny iPad Pro smadrer benchmark rekorder

Apple selv siger, at det er et resultat af produktionsprocessen, og det vil ikke forværres over tid eller have indflydelse på ydeevne og brugeroplevelse. Man behøver ikke være spindoktor for at regne ud, hvad det betyder. Apple ombytter ikke din iPad Pro, hvis du modtog den bøjet fra fabrikken.

Problemet er eftersigende resultatet af en nedkølingsproces under produktionen, der indvolverer både metal- og plastikdele. Tilsyneladende er problemet størst i de modeller, der understøtter SIM-kort, men også Wi-Fi-modellerne er berørte. Grunden til at problemet er større i SIM-kort-versionen, findes højst sandsynligt i den måde man indbygger antennen i rammen. Antenne og ramme er separeret af plastik, hvilket helt naturligt skaber et svagt punkt i konstruktionen.  Dog burde det ikke automatisk betyde, at man skal acceptere en bøjet iPad.

Læs også: Samsungs foldbare telefon får nok rekordhøj pris

Indtil videre er der ingen meldinger om bøjede enheder med nedsat ydeevne, eller mærkbare ændringer i funtionaliteten. Det er dog stadig ærgerligt at pakke sin iPad ud og opdage, at den har et knæk på midten. På den anden side nåede Apple at lancere en fleksibel tablet før både Samsung og Huawei, flot arbejde.

YouTube-kanalen, JerryRigEverything, har også haft den nye iPad Pro under kærlig behandling, hvilket ikke ligefrem afstedkom de helt store roser. Selv har jeg en 11" version af den nye iPad Pro, og selvom den hverken er bøjet eller knækket så må jeg medgive, at jeg bliver lidt ekstra øm omkring den, når denne slags historier dukker op. Måske jeg skulle pakke den ind i et beskyttende lag bobleplast, hvis det da ikke også bøjer den. I kan se videoen fra JerryRigEverything herover.

Afslutningsvist skal det nævnes, at både 12,9"-versionen og 11"-versionen af iPad Pro er ramt af problemet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies