Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia 330 - nyt navigeringsudstyr til bilen

Nokia 330 - nyt navigeringsudstyr til bilen

Nokia lancerer nu sin første dedikerede navigationsenhed med indbygget kort over Europa. Enheden kommer på markedet inden nytår til en pris på cirka 2.700 kroner.

Nokia lancerer nu sin første dedikerede navigationsenhed med indbygget kort over Europa.
Nokia lancerer nu sin første dedikerede navigationsenhed med indbygget kort over Europa.

Navnet på den sprit nye navigationsenhed fra Nokia er 330 Auto Navigation. Enheden skulle gøre det nemt at navigere fra et land i Europa til et andet med både stemme- og visuelle køreanvisninger.

Når man skal på bilferie, indtaster man rejsens destination og følger den køreanvisning, der gives. Så finder 330 Auto Navigation vej, mens man selv kan passe trafikken og nyde udsigten. Hvis du vil vælge andre destinationer, kan du slå op i adresseregistret, som toner frem på den 2,5 tommer store skærm.

Nokia 330 Auto Navigation har en integreret GPS-modtager, der sikrer dig den bedst mulige sattelitdækning på rejsen. Den har et 2 GB hukommelseskort til de forinstallerede Europakort-data og detaljeret rejseinformation. Det bør i den forbindelse nævnes, at ikke alle regioner i Europa er 100 procent dækket endnu.

Man kan skræddersy de visuelle instrukser, som man vil have dem. Man kan ændre på sproget, og man kan bede om at få en anvisning gentaget. 330 Auto Navigation har også et antal underholdningsfunktioner så som musikafspiller, fotofremviser og videoafspiller, som man kan have glæde af, når man holder pause.

For de mere teknisk interesserede kan vi oplyse, at Nokia 330 Auto Navigation anvender Route 66 Navigate 7-applikationen og NAVTEQ-kortdata. Route 66 er en softwarevirksomhed, der specialiserer sig i personlig mobil-navigation, mens NAVTEQ er leverandør af omfattende digitale kortinformation til blandt andet bil-navigationssystemer.

Nokia 330 Auto Navigation forventes at ligge klar til salg hos udvalgte forhandlere i løbet af fjerde kvartal i år til en pris på omkring 2.700 kroner uden moms og tilskud.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Karin 02-04-2011 09:03:09

Jeg har ledt og ledt.
Kan I hjælpe. Jeg har dette produkt, og desværre kender den ikke alle nye veje. Jeg vil gerne kunne opdatere den, men kan ikke finde noget om hvordan. Heller ikke på Nokias sider. Tror I at I kan hjælpe.
Mvh. Karin

0 0

Om brug af cookies