Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia 6110 Navigator på motorcykeltur fra Skotland til Cape Town

Nokia 6110 Navigator på motorcykeltur fra Skotland til Cape Town

6110' GPS skal nu afprøves på motorcykeltur fra Skotland til Cape Town, af Ewan McGregor og hans bedste ven Charley Boormann.

Ewan McGregor og Charley Boorman.<br>
Læs også:<br>Produkttest: <a href=Nokia 6110 Navigator (topkarakter)" />
Ewan McGregor og Charley Boorman.
Læs også:
Produkttest: Nokia 6110 Navigator (topkarakter)

GPS'en i Nokia 6110 Navigator skal nu stå sin prøve, idet Ewan McGregor og Charley Boorman vil benytte den til at køre ”The Long Way Down” – fra Skotland til Cape Town.

På turen vil de blandt andet opleve den afrikanske kultur, ved at møde nogle lokale og desuden tage på et visit forbi UNICEF. På vejen ned gennem Afrika vil de blandt andet køre igennem lande som Libyen, Sudan, Etiopien, Rwanda og Namibia, før de når til Sydafrika.

På baggrund af denne tur, vil BBC sende en serie, i seks afsnit om strabadserne.

På rejsen ned gennem Afrika vil de to motorcyklister komme til at prøve kræfter med noget af det mest krævende terræn i verden, og de vil være afhængige af, hvorvidt 6110 Navigator viser dem den rigtige rute.

Telefonen skal også benyttes til at holde kontakten med venner og familie i Skotland, samt til at tage billeder og videofilme.

Nu skal man ikke tro, det er to nybegyndere på dette område. I 2004 kørte de nemlig fra London til New York. En tur som tog dem omkring 115 dage at tilbagelægge. Men dengang havde de en del problemer - de kørte forkert, og derfor var nødt til at stole på råd fra lokale på alle mulige forskellige slags sprog eller sågar landmærker.

Som forberedelse til den nye tur har Ewan McGregor og Charley Boorman taget 6110 Navigator med ud på nogle ture, for at vænne sig til den og for at tjekke om den virker optimalt. De har været fuldt tilfredse med, og sætter derfor deres lid til, at den vil guide dem hele vejen til Cape Town.


Nokia 6110 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies