Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia 7610 Supernova

Nokia 7610 Supernova

3,2 megapixels kamera, musikafspiller og masser af muligheder for personliggørelse. Alt samlet i den nye slider-mobil 7610 Supernova.

Med 7610 Supernova, der har skyde-design, har brugerne mulighed for at udskifte coverne efter behov. Coverne fås blandt andet i farverne stål-grå og rød kombineret med en grå front-overflade eller hvad med et stål-grå og syren-farvet cover kombineret med en snehvid frontoverflade.


Via den nye funktion Theme Colorizer bliver det muligt for brugerne, at identificere og indfange en helt særlig farve og skræddersy den, så den kommer til syne, enten som wallpaper eller i tastaturet.


Mobilen har desuden også kamera på 3,2 megapixel med dual LED blitz og 8x digital zoom. Brugerne har med denne model mulighed for nemt, at vise billeder til venner via det medfølgende TV-out kabel.
 

Vil du benytte mobilen til musik, så har denne model en decideret musik-knap, så man nemt kan komme til at benytte MP3-afspilleren. 7610 Supernova har en intern hukommelse på 30 MB og der medfølger et microSD-kort på 512 MB.


Nokia 7610 Supernova forventes i handlen i fjerde kvartal 2008.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies