Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia 7900 Crystal Prism

Nokia 7900 Crystal Prism

Så er der lidt ekstra godter til de personer, som gerne vil have mobilen til at udtrykke et strejf glamour.

Nokia har netop præsenteret deres seneste skud på stammen i prisme-serien. Det drejer sig om Nokia 7900 Crystal Prism, som er dedikeret til designbevidste forbrugere.

Designeren har sigtet mod, at dens former skulle være geometriske. Menuknappen er diamantformet, hvilket passer perfekt til hele prisme-konceptet.

Den franske designer Frédérique Daubal, er manden bag Nokia 7900 Crystal Prism. Via denne mobil har han forsøgt at skabe, et helt særpræget fængslende lys, som giver et godt spil i mobilens design.

Sammenlignet med forgængeren Nokia 7900 Prism er der dog ikke sket de helt store ændringer. Udover at Nokia 7900 Crystal Prism har en krystal på den midterste knap, i øverste del af tastaturet. Desuden skal det også nævnes, at denne har et OLED display. Og sidst men ikke mindst har Daubal ligeledes designet nogle baggrundsbilleder, som passer godt til mobilen.

Nokia 7900 Crystal Prism forventes, at lande på hylderne i første kvartal i 2008, og prisen vil formodentligt komme til at være på omkring 3500 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies