Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia 8800 Siroccco lige på trapperne

Nokia 8800 Siroccco lige på trapperne

Vil du være blandt de første, der sikrer sig et eksemplar af Nokia 8800 Sirocco edition, skal du holde øjne og ører åbne i løbet af den næste måned. I det tidsrum forventes modellen nemlig at lande i de danske butikker.

Da Mobilsiden.dk kontakter Nokia, kan producenten ikke give en eksakt dato på, hvornår den spændende nye Sirocco edition af 8800 ligger klar i butikkerne. Men vi kan efter sigende godt regne med, at få den at se indenfor en lille måneds tid.

Hvis man har set sig varm på modellen og vil være blandt de første til at erhverve sig et eksemplar er der derfor god grund til at holde øjne og ører åbne i den nærmeste fremtid.

Den nye, spændende edition af 8800 er inspireret af naturen. Den er kendetegnet ved sit stilfulde design, hvori der blandt andet gemmer sig et soundtrack komponeret af avantgarde musik-pioneren Brian Eno.

8800 Sirocco kommer i to farver; en lys og en mørk. Funktionsmæssigt kan man blandt andet se frem til et to megapixel kamera, bluetooth Mp3-afspiller og bluetooth. I pakken ligger også et trådløst bluetooth-headset i rustfrit stål, som passer til telefonen.

Når 8800 rammer udvalgte butikker, bliver det til en pris på cirka 7.500 kroner uden moms og tilskud.


Nokia 8800 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies