Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia afliver også Meego

Nokia afliver også Meego

Nokia har netop meldt ud, at en global fyringsrunde skal skære 4000 medarbejdere væk. Men også samarbejdet med Intel om Meego må lade livet.

Det der skulle have været Nokia og Intels modtræk til Apple iPhone og Google Android, styresystemet Meego, bliver også lukket ned, samtidig med massefyringerne og lukningeni blandt andet Danmark.

I følge et internt memorandum, som det britiske netsted The Register har fået fingrene i, vil Meego styresystemet blive lukket i slutningen af juni 2012.

Nokia fyrede onsdag 4000 medarbejdere globalt, og lukkede hele den danske udviklingsafdeling, med 950 ansatte.

Hele ændringen af Nokias strategi sker, fordi Nokia og Microsoft i starten af året indgik et strategisk samarbejde.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BluezCat 28-04-2011 13:17:26

Når jeg næste gang skal investere i en smartphone.
MeeGo er fyldt med potentiale, og i forhold til de seneste "teasers" af det styresystem, så er det absolut et system med potentiale, og med en langt federe brugeroplevelse, end nuværende på markedet.
En skam I (Nokia) valgte at droppe dette, én kunde mindre i fremtiden, trods jeg havde set frem til N950.

0 0
28-04-2011 16:36:41

Langt federe? Måske, men det havde vi jo kun fundet ud af hvis de havde udgivet det. Men hvis vi skal vente til næste år med at se den første Nokia WP7 mobil, så tror jeg altså Nokia ender med at ryge samme vej som Meego.

0 0
Zeb 28-04-2011 09:45:05

Har det ikke været mere eller mindre kendt, om end uofficielt at Nokia ville droppe Meego? Intel har så vidt jeg ved også allerede været ude og finde nye samarbejdspartnere....

0 0

Om brug af cookies