Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia afviser salg af smartphone-division

Nokia afviser salg af smartphone-division

Det har flere gange været rygter om, at Nokia ville sælge sin smartphone-division. Nokia nu at et salg skulle være aktuelt.

Efter flere måneder med rygter om et muligt salg af Nokias smartphone-division til Microsoft, afkræfter Nokia endnu en gang, at det skulle være tilfældet.

Rygterne har ellers fået nærring fra flere forskellige sider.

Analytikere har spekuleret i, om det faktum, at Nokias direktør Stephen Elop har en fortid hos Microsoft, kunne være det første skridt på vejen til et salg.

Men også det at Stephen Elop har adopteret Windows Phone til Nokia, har givet yderligere nærring til spekulationerne, skriver AfterDawn.

Den russiske mobilblogger, Eldar Murtazin, hævder også i et tweet, at Microsofts Steve Balmer og Andy Lees, samt Stephen Elop, angiveligt, skal foretage de afsluttende forhandlinger om et salg, under årets CES i Las Vegas.

En kilde hos Nokia hævder dog overfor SlashGear, at de for længe siden har afkræftet rygterne, og at de nu blot koncentrerer sig om, at samarbejde med Microsoft.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 09-01-2012 17:30:22

Ophavsmanden til alt for mange rygter er denne Eldar. Han kunne f.eks. også fortælle os, at Nokia gik over til at bruge Android.
Hans game virker til at være, at lytte på nogle vandrør et sted, og så komme med et par forudsigelser. Han har haft ret nogle gange, men været way-off andre.
Tror at "blind høne kan også finde korn" beskriver ham bedst. Og man er jo nødt til at komme med nogle forudsigelser, før de kan gå i opfyldelse...

0 0
Henrik 09-01-2012 20:17:46

Præcis. Eldar er en klaphat der får way WAAAY for meget air time. Så simpelt er det.

Hvad skulle Microsoft også få ud at bruge en masse penge på at købe Nokia? De har jo allerede verdens bedste alliance de kunne tænke sig med Nokia, som er dedikeret til at lave det bedste hardware til deres mobil OS, overhovedet.

Den relative beskedne sum Microsoft betalt Nokia up-front er ingenting ifht. hvis de skulle købe hele biksen.

0 0
Henrik 09-01-2012 20:18:59

Til gengæld er meget muligt, at Nokia ender med at opkøbe RIM (Blackberry) indenfor overskuelig fremtid.

0 0
Om brug af cookies