Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia bekræfter problemer med E90

Nokia bekræfter problemer med E90

Når E90 Communicator lukkes laver tasterne mærker i displayet, bekræfter Nokia overfor Mobilsiden.dk. Kunderne kan få produktet lavet, eller måske ombyttet, ved henvendelse til et autoriseret værksted.

Eksempel på mærker i displayet. Fotokilde: Amobil.no
Eksempel på mærker i displayet. Fotokilde: Amobil.no

Displayet, i de første versioner af flagskibet Nokia E90 Communicator, ødelægges af tasterne. Det bekræfter Nokia overfor Mobilsiden.dk

Problemet er, at højden på rammen omkring displayet er for lille og tasterne for høje. Dermed rammer tasterne displayet når E90 lukkes. Det giver nogle kedelige mærker der ikke kan fjernes.

 - "Der er ikke tale om et decideret designproblem, men mere noget som er opstået på fabrikken", fortæller Niko Mykkänen fra Nokia Enterprice Solutions. Han fortsætter:

- "Problemet blev opdaget relativt hurtigt, og løst ved at sænke tasterne en smule. Desuden har displayet fået belagt en coating, der gør det mindre modtageligt for mærker".

Han oplyser videre, at fejlen kun har ramt et 'meget lille antal', der primært er leveret på det finske marked. Præcis hvor mange der er tale ønsker Nokia ikke gå i detaljer med.

Forbrugerne godt stillet

Niko Mykkänen beroliger de mobilkøbere, der har fået en af de tidlige E90-versioner.


 - "Kunden skal henvende sig til et Nokia serviceværksted, som enten vil udskifte displayet til den nye type, eller i nogle tilfælde ombytte produktet, til den nye version", slutter Mykkänen.


Nokia har ikke registreret andre problemer med E90.

Nokia E90 Communicator, er producentens seneste produkt i Communicator-serien.


Nokia E90 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies