Nokia-boss: De unge er trætte af iPhone

Windows Phone har gode muligheder for at fange de unge, da iPhone er for almindelig, og Android er forvirrende, lyder det fra Nokia-chef.

Nokia-boss: De unge er trætte af iPhone

Nokia satser hele puljen på Windows Phone-styresystemet i forsøget på at give iPhone og Android-mobiler kamp til stregen.

Foreløbig har den finske mobilgigant skudt Lumia 800 og Lumia 710 på markedet, og fremtiden ser lys ud, da de unge er på vej væk fra både iPhone og Android.

Sådan lyder konklusionen i hvert fald fra Niels Munksgaard, som er portefølje-, produktmarketing- og salgsdirektør hos Nokia Entertainment Global.

– “Vi oplever, at ungdommen er ret trætte af iPhones. Alle har en iPhone,” siger han ifølge pocket-lint.com.

– “I tillæg er der mange, som ikke er glade for kompleksiteten ved Android og manglen på sikkerhed. Så vi ser i stigende grad, at de unge, som vil være på forkant og prøve noget nyt, vender blikket imod Windows Phone-platformen.”

LÆS OGSÅ:
Nokia støder iPhone fra tronen i Holland
Nokia Lumia 800 – den bedste Nokia i flere år (mobiltest)

Opdateringer på sagen

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 9/12/2011 publicerede vi et indlæg om Facebook suger harddiskplads på din iPhone! – Læs her. Seneste nyheder om iPhone finder du her..